Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

10 % korting op eerlijke kleding bij FAIR e-GOOD!

Aangeboden door:


Logo-Project Cece 2018

Project Cece

Geldig tot:

1 september 2018

Project Cece; Dé duurzame kleding zoekmachine!

De kledingindustrie is tweede meest vervuilde industrie ter wereld en 99% van alle kleding wordt niet geproduceerd onder eerlijke werkomstandigheden. Maak daarom een impact met je kledingaankopen door alleen nog maar eerlijke en duurzame aankopen te doen waar je écht achter kunt staan. Project Cece maakt het makkelijk! Project Cece is een online verzamelplatform voor eerlijke en duurzame mode. Je vindt op deze website meer dan 12.000 producten die allemaal ethisch zijn geproduceerd.

Duurzaamheid is een enorm containerbegrip, daarom proberen we bij Project Cece duidelijkheid te geven in wat een merk bedoelt met ‘duurzaam’. We doen dit door inzichtelijke en transparante informatie te geven over de merken. Zo kun je in een oogopslag zien in wat voor duurzaamheidscategorie de kleding valt, welke keurmerken het heeft, en wat het merk nog meer doet aan duurzaamheid.

De kledingindustrie zal niet uit zichzelf veranderen, maar als wij besluiten alleen nog maar ethische producten te kopen dan komt er zeker verandering. Stem daarom met je euro en kies voor eerlijk en duurzaam.
Een prachtige webwinkel op Project Cece is FAIR e-GOOD. Deze winkel verkoopt alleen maar duurzame kleding en accessoires van diverse Europese fair fashion merken.

10% Korting bij Fair e-Good

Speciaal voor Groene Zaken: nu 10% korting bij FAIR e-GOOD met de code: GRZKD10. Ook geldig op SALE items. Zo zie je er goed uit met respect voor mens, dier en milieu. Look, feel & do good!

Alle kleding van FAIR e-GOOD is eerlijk gemaakt onder goede werkomstandigheden, zonder kinderarbeid. Tevens is alle kleding gemaakt van duurzame materialen zoals Tencel, modal (beiden van hout!), bamboe, linnen, biologische katoen, gerecyclede denim of zelfs hennep! Deze materialen worden zonder landbouwgif geteeld en dat voel je: alles stoffen zijn super zacht en tevens hypoallergeen.

FAIR e-GOOD is een winkel waar je mode vindt die eerlijk, mooi, vrouwelijk en betaalbaar is. Bij FAIR e-GOOD hebben ze de research al voor je gedaan en verkopen alleen maar duurzame kleding en accessoires van diverse Europese fair fashion merken die op kleine schaal in Nederland worden verkocht.