Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

10 procent korting op gehele collectie van MOYZO

winter 1winter 2

Aangeboden door:

label-11

MOYZO
winter 3

Geldig tot:

1 februari 2017

Introductie

Bij MOYZO blijft de vraag of kleding ècht ecologisch verantwoord geproduceerd is niet onbeantwoord. Het productieproces komt van begin tot eind met grote zorg voor mens en milieu tot stand. MOYZO geeft een geheel eigen gezicht aan ´fairtrade´.

Het geitenwollensok imago maakt plaats voor een stijlvolle kledinglijn. MOYZO laat zich inspireren door het verleden, heden en de toekomst en kiest voor tijdloze modellen. Ideaal is dat alle kledingstukken qua kleur en uitvoering zeer goed onderling te combineren zijn. Er is een basiscollectie die altijd verkrijgbaar is en die regelmatig aangevuld wordt met seizoenartikelen. Het palet bestaat uit diepe, warme kleuren zoals taupe, oker en wijnrood en in de zomer sprankelende natuurtinten.

Alles geïnspireerd door de harmonie in de natuur. Het brede assortiment maakt het mogelijk een complete garderobe samen te stellen die niet onderhevig is aan modegrillen. Er is gekozen voor puur natuurlijk materiaal als katoen, linnen en wol. Zowel de gebruikte stoffen, garens en kleurstoffen zijn gecontroleerd biologisch. Ze voldoen allen aan het GOTS keurmerk, dat hand in hand gaat met de ‘International Labour Organisation’, dat erop toeziet dat ook arbeiders binnen het proces, werken onder humane omstandigheden. GOTS gecertificeerde fabrieken moeten zuinig omspringen met water en energie.

Kunstmest is verboden en dieren genieten een diervriendelijk bestaan: frisse buitenlucht en gezonde voeding. De boeren staan onder strenge controle, maar zijn verzekerd van een eerlijk inkomen en goede werkomstandigheden. Dit geldt ook voor de medewerkers van het kledingproductie atelier in Polen. Een relatief klein vakkundig team onder Nederlands-Poolse leiding werkt daar nauw samen met Moyzo.

Zo wordt het ontwerp uitgevoerd zoals het bedoeld is en wordt er goed toezicht gehouden op een eerlijke kledingproductie waarbij elke medewerker een fatsoenlijk Westers loon krijgt en gevrijwaard blijft van giftige stoffen. Een simpele aankoop krijgt hierdoor zoveel meerwaarde in onze consumptiemaatschappij.

Lookbook: www.moyzo.eu/lookbook 

GroeneZakenDeal

Nu tijdelijk een korting van 10 % op de gehele collectie.
Gebruik de kortingscode groene bij het afrekenen.

Webshop: www.moyzo.eu/webwinkel