Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

10 procent korting op kleding van Fairly Dressy

FairlyDressy-wintercollectie1FairlyDressy-wintercollectie2

Aangeboden door:

img m

Fairly Dressy
FairlyDressy-wintercollectie3

Geldig tot:

1 januari 2017

Introductie

Bij Fairly Dressy vind je kleding van een hoge kwaliteit die je lang met stijl kunt dragen. Het verhaal achter Fairly Dressy draait om duurzaamheid.

De stoffen van de Fairly Dressy kleding zijn GOTS gecertificeerd. Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologisch textiel. Door de hele keten wordt voldaan aan de strenge standaarden voor biologische katoenteelt. Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke middelen en waterzuivering bij de fabrieken. De GOTS certificering vereist daarnaast de naleving van sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot stof.

Het gaat om zaken zoals minimumloon, geen kinderarbeid en veilige en schone werkomstandigheden. Dat de jurken dan ook nog gewoon in Nederland worden gemaakt maakt ze helemaal bijzonder.

Naast kleding kun je bij Fairly Dressy ook shoppen voor sieraden, tassen en originele accessoires. Ze zijn allemaal fairtrade. Een goed voorbeeld zijn de tassen uit Afghanistan, circa 30% van de opbrengst gaat direct naar de makers van de tassen.

Kijk op onze website voor ons gehele assortiment
 

GroeneZakenDeal

Fairly Dressy geeft een tijdelijke kennismakingskorting per klant van 10% op de kleding!

Ga naar de website: www.fairlydressy.nl
Gebruik de kortingscode: groenezakendeal bij het afrekenen.