15% korting op de slimme radiatorventilator

Met de SpeedComfort, de slimme-radiatorventilator krijg je het lekker warm. Die duwt de warmte versneld langs de platen van de radiator in de ruimte en dat voelt meteen heel behaaglijk. En dan kan de watertemperatuur in de cv-installatie omlaag. Dat gaat gas en CO2 uitstoot besparen. Niet voor niets werd de SpeedComfort het “Groenste Idee van Nederland 2015.” SpeedComfort ontving dit jaar The Green Quest Publieksprijs en kreeg ook nog de FD Gazelle Award (snel groeiend bedrijf in 2019).

  • Nederlands produkt
  • In elkaar gezet door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
  • Biobased behuizing, dus geen fossiele grondstof
  • Geluidsarm
  • Gebruikt €0,16 stroom per jaar

Met magneten klik je de SpeedComfort in een handomdraai tussen de twee platen van een radiator. In een langere radiator plaats je meerdere exemplaren in serie, aangesloten op één voeding. SpeedComforts passen ook op smalle radiatoren en convectoren. Met minimale afstand tussen de platen(38 mm)gebruik je beugeltjes. En voor 1 plaats radiatoren bestel je er metalen steunplaatjes bij, die je op de muur plakt. Op pootjes worden de SpeedComforts op (of onder) een convector geplaatst.

En wil je een warmtepomp installeren? Je hoeft de radiatoren vaak niet te vervangen, als je er enkele SpeedComforts in plaatst voor meer vermogen.

Bij een goed ingeregelde cv-installatie kan dat zo’n 30% schelen op je gasgebruik. En als een kwart van de Nederlandse huishoudens 30% zou besparen op gas, is dat 1,1 miljard kilo CO2 uitstoot minder per jaar. (berekening Milieu Centraal).

Bestel je SpeedComfort in de webshop met 15% EXTRA korting Code GROENEZAKEN

Aangeboden door

SpeedComfort

SpeedComfort

Geldig tot

geldig tm

1 januari 2022

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners