Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

15% korting op de hele Sophie Stone collectie

Aangeboden door:

Logo-Project Cece

Project Cece

Geldig tot:

1 oktober 2018

Project Cece; Dé duurzame kleding zoekmachine!

De kledingindustrie is tweede meest vervuilde industrie ter wereld en 99% van alle kleding wordt niet geproduceerd onder eerlijke werkomstandigheden. Maak daarom een impact met je kledingaankopen door alleen nog maar eerlijke en duurzame aankopen te doen waar je écht achter kunt staan. Project Cece maakt het makkelijk! Project Cece is een online verzamelplatform voor eerlijke en duurzame mode. Je vindt op deze website meer dan 12.000 producten die allemaal ethisch zijn geproduceerd.

Duurzaamheid is een enorm containerbegrip, daarom proberen we bij Project Cece duidelijkheid te geven in wat een merk bedoelt met ‘duurzaam’. We doen dit door inzichtelijke en transparante informatie te geven over de merken. Zo kun je in een oogopslag zien in wat voor duurzaamheidscategorie de kleding valt, welke keurmerken het heeft, en wat het merk nog meer doet aan duurzaamheid.

De kledingindustrie zal niet uit zichzelf veranderen, maar als wij besluiten alleen nog maar ethische producten te kopen dan komt er zeker verandering. Stem daarom met je euro en kies voor eerlijk en duurzaam.
Een prachtige webwinkel op Project Cece is Sophie Stone. Bij Sophie Stone vind je Fair + Organic fashion van verschillende opkomende Europese merken met een urban, stoere en vrouwelijke look.

15% korting bij Sophie Stone

Met Groene Zaken krijg je nu 15% korting op de hele Sophie Stone collectie met code GROENEZAKEN

Een mooie jurk voor een feestje, een net rokje voor een presentatie of een leuk sieraad om je outfit mee af te stylen: het zijn mode-items die ervoor zorgen dat je je goed voelt op een leuk of belangrijk moment. Maar het is vaak lastig om mooie fair fashion - mode die onder goede arbeidsomstandigheden en van duurzame materialen gemaakt is - te vinden.

Sophie Stone biedt Organic + Fair Fashion aan: mode en accessoires van verschillende opkomende duurzame merken met een urban, vrouwelijke en stoere look. Je vindt hier unieke mode-items van Fair Fashion merken uit o.a. Londen, Amsterdam, Berlijn, Stockholm en Istanbul. Alle kledingitems en accessoires zijn geproduceerd onder Fair Trade omstandigheden en van duurzame materialen.

De nieuwe Sophie Stone herfst-wintercollectie van 2018 is zorgvuldig samengesteld met items van o.a. Kings of Indigo, ArmedAngels, Dedicated, ThinkingMU, Alchemist, Wunderwerk en People Tree en met trendkleuren zoals warm caramel, burgundy en blue black.

Neem snel een kijkje in de webshop en shop in september met 15% op de hele collectie (incl. SALE) met code: GROENEZAKEN. Deze code is 1x per persoon te gebruiken.