Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

15 procent korting op de kerstmarkten

Aangeboden door:

More Than Gifts Logo 2018
More Than Gifts

Geldig tot:

1 januari 2019

Introductie

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. More Than Gifts is sinds 2007 actief op de markt en groeit snel, maar stabiel. Kleine tot zeer grote klanten hebben ons in de afgelopen jaren gevonden. Onze geschenken zijn fairtrade, milieuvriendelijk of hebben een sociaal karakter.

Oprichter Ron Hof wordt ondersteund door een jong en fris team. De missie van More Than Gifts is verankerd in de organisatie: medewerkers van bedrijven blij maken met een uniek eindejaarsgeschenk of met hun eigen kerstmarkt waarbij de medewerkers zelf hun cadeau kunnen uitkiezen.

Creativiteit en passie voor unieke cadeaus maakt More Than Gifts sterk. Persoonlijke aandacht staat centraal bij de relatie met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Zorgeloos en volgens afspraak.

GroeneZakenDeal

Uw medewerkers zelf een kerstpakket laten samenstellen op uw eigen kerstmarkt? Krijg nu 15% korting op de kerstmarkten. Op deze markt mogen alle medewerkers een leuk geschenk kiezen onder het genot van een hapje en drankje.

Om de medewerkers niet met lege handen de feestdagen in te laten gaan is het leuk om de uitnodiging voor dit feest te combineren met een klein geschenkje.