Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

15 procent korting op het hele BIOnyx assortiment

BIOnyx GroeneZakendeal4

Aangeboden door:

bionyx GroeneZaken logo

BIOnyx

Geldig tot:

1 september 2018

Introductie

Stop de dagelijkse verspilling! en creëer een duurzame leefomgeving samen met BIOnyx

Mijn missie is het dagelijks gebruik en het verspillen van talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, te stoppen. Het merendeel komt onnodig in ons afvalwater terecht. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Om te beginnen wil ik dit bereiken door 1000 bedrijven enthousiast te maken die samen duurzaam (gaan) schoonmaken door duurzaam in te kopen. Dit door gebruik te (gaan) maken van innovatieve & duurzame producten, voor de kinderen van onze kinderen.

Wat maakt BIOnyx zo uniek?

• Natuurlijke ingrediënten
• Duurzame leefomgeving
• Eerlijke prijs & eerlijk product
• Veilig & zuinig
• Groene productie
• Kennis & advies

GroeneZakenDeal

Help NU mee en ontvang direct 15% korting op het hele BIOnyx assortiment!

BIOnyx producten zijn geconcentreerd dus effectiever & zuiniger in gebruik. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten welke niet genetisch gemanipuleerd zijn en géén chemische conservering- en/of bestandsdelen bevatten.

Zo dragen wij ons steentje bij om ons milieu minder te belasten maar worden toch alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, maar blijft het milieu toch beschermd! Immers: een beter milieu begint bij jezelf.

Bestel je BIOnyx producten in onze webshop www.bionyx.nl met 15% korting.

Gebruik kortingscode: BIOnyx15 Deze Groene Zaken Deal bestellen: