Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

15 procent korting op de waardescan van uw inventaris

DESKO Kantoormeubelen afbeelding3DESKO Kantoormeubelen afbeelding3

Aangeboden door:

LOGO DEF

DESKO Kantoormeubelen
DESKO Kantoormeubelen afbeelding 2

Geldig tot:

1 juni 2017

Introductie

Voor facilitymanagers en inkopers heeft Desko de tool ‘Waardescan met Grondstoffenpaspoort’ ontwikkeld.

Dit softwareprogramma zorgt voor een inzichtelijk rapport van de gehele inventaris van een bedrijf op locatie. In het systeem krijgt elk meubelstuk een uniek identificatienummer. Het rapport dat aan de scan is gekoppeld, geeft in het grondstoffenpaspoort voor de betreffende locaties inzicht in het merk van de meubels, de kwaliteit, geregistreerde gebruikssporen, huidige en vervangingswaarde, de waarde na refurbishing, en de CO2-voetafdruk bij afvoer.

Meubilair efficiënter onderhouden
Zo wordt het meubilair traceerbaar, waardoor onderhoud en inzet efficiënter kunnen. De tool geeft organisaties het inzicht dat ze nodig hebben om bij uitbreidingen, inkrimpen, verhuizingen of in het geval van kapot meubilair niet zomaar alles weg te hoeven gooien. Bedrijven kunnen zo borgen dat gebruikt of niet functionerend meubilair een nieuw leven krijgt.

Desko
Kantoorinrichters van de toekomst, is een innovatieve duurzame onderneming die zich richt op waardebehoud van meubilair. Om dit doel te bereiken bedenkt, ontwikkelt en produceert Desko producten en diensten voor de werkomgeving volgens de principes van een circulaire economie.

GroeneZakenDeal

Desko maakt de waarde van meubilair concreter en inzichtelijker dan ooit, door een waardescan van uw kantoorinrichting uit te laten voeren.

Deze tool geeft organisaties het inzicht dat ze nodig hebben om bij uitbreidingen, inkrimpen, verhuizingen of in het geval van kapot meubilair niet zomaar alles weg te hoeven gooien. Bedrijven kunnen zo borgen dat gebruikt of niet functionerend meubilair een nieuw leven krijgt.

DESKO Kantoormeubelen biedt u 15 % korting op een waardescan van uw inventaris inclusief grondstoffenpaspoort