Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

3 Maanden Gratis E-Flux Laadpas

Aangeboden door:

img Eflux Logo
E-Flux

Geldig tot:

1 september 2018

E-Flux: de meest flexibele laadoplossing

Maak indruk met het meest vooruitstrevende beheersysteem voor élk laadpunt in Nederland. E-Flux wil vrijheid geven aan iedereen die in aanraking komt met elektrisch rijden. Daarom bieden wij een onafhankelijke laadoplossing in de vorm van een beheersysteem. Dit beheersysteem is te koppelen met verschillende laadpalen die beschikken over OCPP 1.5 of 1.6. Hierdoor wordt het mogelijk om laadsessies af te rekenen, tarieven en smart charging in te stellen, en de laadpaal vanaf afstand uit te lezen. Zo behoudt u altijd flexibiliteit, én ervaart u het meeste gemak.

Laden in Europa met E-Flux pas

Ook met onze laadpassen bieden wij flexibiliteit. De pas kan op nagenoeg alle publieke laadpunten gebruikt worden. Kies een laadpas die bij u past. Voor EV-drivers die dagelijks laden hebben wij een laadpas met een vaste prijs, tegen een laag maandtarief, zonder dat er extra kosten per laadsessie worden gerekend. EV-drivers die minder vaak laden kunnen kiezen voor een gratis abonnement, waar ze alleen per laadsessie een klein bedrag betalen.

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden biedt veel voordelen voor ondernemers. Denk aan lagere onderhoudskosten, vrijstelling van wegenbelasting en motorrijtuigenbelasting. De algehele besparing met een volledige elektrische auto komt uit tussen €1.780 en €2.675 per jaar. Daarnaast is het ook goed voor het duurzame imago van uw bedrijf.

Bied een laadvoorziening aan

Door laadpalen te plaatsen bij uw bedrijfspand biedt u een extra service voor klanten, medewerkers en leveranciers. Door tarieven in te stellen kunnen de gemaakte kosten door laadsessies aan u vergoed worden. Ook dit wordt door het beheersysteem van E-Flux verzorgd. Voor al onze klanten bieden wij een 24/7 supportdienst zodat EV-drivers direct worden geholpen bij mogelijke laadproblemen.

Groene Zaken Deal

Profiteer nu van de Groene Zaken Deal van E-Flux. Als lid van Groene Zaken kunt u de laadpas van E-Flux, 3 maanden gratis gebruiken.

Let op, u betaalt wel de kosten van de laadsessies. Deze kosten worden bepaald door de laadpaal exploitant. In de eerste drie maanden hoeft u geen abonnementskosten te betalen voor de laadpas. Na deze periode kunt u kiezen voor een vaste prijs per maand of betaal per laadsessie een kleine opslag.