Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

50% korting op een servicepakket bij aanschaf van smartphone of tablet

EcoWavedeal3EcoWavedeal2

Aangeboden door:

ecowave logo

 

Ecowave BV

EcoWavedeal1

Geldig tot:

18 februari 2016

Introductie

Een refurbished smartphone; eigenlijk best een goed idee!

Smart2have.com is een online aanbieder van tweedehands en refurbished smartphones en tablet computers van merken zoals Apple, Samsung, Sony, HTC en Huawei. Ook steeds meer bedrijven kiezen voor een gecertificeerd tweedehands of refurbished product in plaats van nieuw.

En waarom ook niet? De markt hiervoor groeit aanzienlijk om meerdere redenen. De functionaliteit van de huidige generatie toestellen voldoet in de meeste situaties. De totale cost of ownership van refurbished producten ligt lager en door hergebruik zijn er minder kostbare grondstoffen nodig, waardoor er minder schade wordt toegebracht aan het milieu.

Smart2have hanteert strenge selectie criteria, voordat een product in de shop wordt aangeboden. Iedere smartphone of tablet is zowel technisch als cosmetisch uitvoerig gecontroleerd en wordt compleet geleverd met headset en oplader. Afhankelijk van de gekozen cosmetische kwaliteit is de garantie 12 tot 24 maanden. Tevens zijn servicepacks beschikbaar om de garantietermijn te verlengen, een leentoestel te kunnen ontvangen mocht het product onverhoopt een defect vertonen en een gratis pickup en return service.

Naast kwaliteiten zoals ‘Zo Goed Als Nieuw’ introduceert Smart2have ook ‘Buitenkansjes’. Hierbij gaat het om toestellen die technisch in topconditie zijn en altijd voorzien zijn van een nieuwe accu, maar er kan een krasjes meer aanwezig zijn. Doordat delen van de behuizing niet vervangen hoeven te worden is het ook nog beter voor het milieu. Verder zijn alle producten altijd simlockvrij en direct gebruiksklaar.

Smart2have is onderdeel van Ecowave B.V.; al sinds 2006 actief met slimme inzamel- en recycling services voor e-tailers, retailers, netwerkoperators, fabrikanten en overige bedrijven. Wij streven naar maximaal hergebruik van ingezamelde producten. U kunt dus ook bij ons terecht voor inlevering van uw oude smartphones en tablet computers. Uiteraard beschikken wij ook over de juiste gereedschappen voor een gecertificeerde dataverwijdering van uw ingeruilde producten.

Bent u van plan uw huidige smartphones binnenkort te vervangen? Neem contact op voor een inruildeal. Zo heeft u de zekerheid dat uw oude smartphones op de juiste wijze worden verwerkt en koopt u met de inruilwaarde nog aantrekkelijker uw “nieuwe” refurbished smartphones bij Smart2have.

Schrijf u via de website in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

GroeneZakenDeal

Smart2have geeft standaard 12 maanden garantie op iedere aankoop.
Daarnaast zijn 2 servicepakketten beschikbaar voor extra zekerheid.

SmartCare Silver € 49,- (incl. btw)
-Garantieperiode uitgebreid van 12 naar 18 maanden
-Haal- en brengservice in geval van een defect aan uw product
-Leenproduct gedurende de reparatieperiode als die langer duurt dan 5 werkdagen

SmartCare Gold € 89,- (incl. btw)
-Garantieperiode uitgebreid van 12 naar 24 maanden
-Haal- en brengservice in geval van een defect aan uw product
-Leenproduct gedurende de gehele reparatieperiode

U ontvangt nu 50% korting op de prijs van een servicepakket bij gelijktijdige aanschaf van een smartphone of tablet computer.

GZD-bestelknop