Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

50% korting op vergaderarrangementen en zaalhuur

Aangeboden door:


Mennorode

Geldig tot:

19 maart 2016

Introductie

Wie zijn wij?
Mennorode werd in 1925 opgericht en diende oorspronkelijk als ontmoetingsplek voor de doopsgezinde gemeenschap. Vandaag de dag is Mennorode één van de meest duurzame conferentiehotels voor de zakelijke markt en de groepenmarkt. Mennorode telt ruim dertig zalen voor groepen van 5 tot 330 personen en 172 één- en tweepersoonskamers. Jaarlijks bezoeken circa 40.000 gasten het conferentiehotel.

Duurzame bedrijfsvoering
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel staan bij Mennorode. Duurzaam ondernemen is dan ook geen ’loze marketingkreet’, maar een beleving. Binnen de grenzen van een verantwoorde commerciële bedrijfsvoering worden mens en milieu gerespecteerd, binnen en buiten de organisatie. Lees meer over het MVO-beleid op www.mennorode.nl.

Groen vergaderen
Dat kan letterlijk bij Mennorode, want het conferentiehotel ligt in het groene en filevrije gedeelte van de Veluwe. Mennorode biedt u alle faciliteiten voor het organiseren van (klimaatneutrale) congressen en conferenties en het geven van cursussen en opleidingen.

GroeneZakenDeal

In de maanden december, januari en februari bieden we 50% korting op één- of meerdaagse vergaderarrangementen of zaalhuur.

Kijk op www.mennorode.nl voor meer informatie of neem telefonisch contact op met de receptie via 0577-498111.