Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

€ 500,- korting op een Wodtke pelletkachel

Bijvoet-afbeelding5Bijvoet-afbeelding4

Aangeboden door:

Bijvoet Energie logo rgb

Bijvoet Energie
Bijvoet-afbeelding3

Geldig tot:

1 februari 2017

Introductie

Bijvoet Energie b.v. is de importeur van de OKofen, BlueBurn en Ekopower houtpelletketels, Wodtke hout- en pelletkachels, BRV pompsystemen, Austria Email buffervaten en Silotec Allg bunkersystemen.

Bijvoet Energie b.v werkt alleen samen met door ons geschoolde en gecertificeerde installateur / dealers.

Het totaalpakket wat Bijvoet Energie b.v. biedt op dit gebied en in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld is compleet en betaalbaar. Bijvoet Energie b.v. biedt hierbij hoogwaardige aftersales service en scholingen voor kennisopbouw, om een gezonde relatie met dealer en eindklant te kunnen onderhouden.

Okofen en BlueBurn zijn Oostenrijkse topklasse pelletketels die zich kenmerken door de lange levensduur (30+ jaar) en het geringe onderhoud (gemiddeld 1x per jaar een aslade legen).

Ekopower pelletketels
Hoge kwaliteit voor een nette prijs. De Ekopower pelletketel qua prijs een middenklasse segment ketel met de rendementen van een topklasse ketel. Onderhoud voor de gebruiker slechts enkele keren per jaar, zelfreinigende warmtewisselaar en automatische brander reiniging. Deense kwaliteit onder een Nederlands talig touchscreen display. Te gebruiken met of zonder buffervat.

Austria Email buffervaten
Hoogst scorende isolatiemantel op de markt, scherpe prijs bij uitzonderlijke kwaliteit, veel mogelijkheden en korte levertijden.

BRV Pompsystemen
Bijzonder scherp geprijsde pompsystemen met A++ pompen geïntegreerd. Een pakket van pompen en randmaterialen om uw warmte installatie compleet te maken.

Silotec Allg bunkersystemen
Zaksilo en bunker systemen uit Duitsland. Zeer hoge kwaliteit, plug and play systemen, zeer compleet assortiment.

GroeneZakenDeal

€ 500,- korting op een Wodtke pelletkachel

Koop voor 31-12-2106 een luchtdichte Wodkte pelletkachel en ontvang tevens € 500,- ISDE subsidie! Dat is dus dubbel voordeel!

Wodtke pelletkachels, zeer stille en schone werking. Deze Duitse stille en compacte pelletakchels verwarmen tevens CO2 neutraal, en aanzienlijk goedkoper dan aardgas.