Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

7,5% korting voor bedrijven en winkels

Aangeboden door:


Emax Domina

Geldig tot:

22 oktober 2015

Introductie

EcoWings ontwerpt en verkoopt prachtige tassen en accessoires van gerecyclede tractorbanden.

De upcyclede producten worden ontworpen en gemaakt in hun kleine en vriendelijke atelier in Indore (Noord-India). Zij hebben een grote passie voor het behoud van de natuur én voor mooi ontwerp, en met hun organisatie zorgen ze voor werkgelegenheid voor een team van ambachtslieden.

Daarnaast organiseert EcoWings Eco-camps, waarbij jonge studenten worden geïnspireerd tot een groene levensstijl. De tassen van EcoWings zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een mooi strak ontwerp. De tassen zijn niet alleen mooi maar vooral ook erg praktisch. Ze zijn waterafstotend en voorzien van een kussenvoering ter bescherming van een laptop of tablet.

Er zijn vele vakjes aan binnen- en buitenkant voor telefoon, portemonnee, pennen, etc. De stevige, kleurige ritsen geven de tassen een frisse uitstraling (met verschillende kleuren ritsen leverbaar). Robuuste doch elegante tassen waarmee je je streven naar duurzaamheid kunt uitstralen in een zakelijke omgeving!

GroeneZakenDeal

Voor bedrijven en winkels: 7,5% korting op de inkoopprijs. De volledige collectie van EcoWings is te zien op www.ecowings.nl. Maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld een ander model, of het opnemen van uw bedrijfsnaam of logo.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.