Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Actief werk maken van circulaire economie? Nu 1 jaar participatie met 10% korting

Aangeboden door:


Stichting Circulaire Economie

Geldig tot:

1 februari 2016

Introductie

Werk maken van circulaire economie in Nederland?!

Wilt u uw bedrijfsvoering circulair maken? Circulair inkopen? Multidisciplinair werken aan nieuwe circulaire business modellen? Dan bent u bij Stichting Circulaire Economie aan het juiste adres.

Wat doet Stichting Circulaire Economie?

Wij maken werk van circulaire economie door verspilling van grondstoffen en talenten een halt toe te roepen. Ons specialisme ligt in grond-, weg- en waterbouw, huisvesting, interieur & facility management. Binnen die domeinen richten wij ons op nieuwe business modellen, inkoop, product & dienst innovaties en klant specifieke uitdagingen. Onze missie: een florerend en toekomstbestendig Nederland vanuit het circulaire gedachtegoed.

Hoe werkt de stichting?

Wij doen dat door ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden te verbinden en adviseren, opdat ze:

• circulair ontwerpen
• toekomstbestendig organiseren, realiseren en beheren
• meervoudige waardeontwikkeling realiseren
• dynamische ketens en creatieve coalities smeden
• verantwoordelijkheid nemen
• producten en materialen in de kringloop weten te houden

Maar ook door een instrumentarium te ontwikkelen en beschikbaar te stellen aan partijen in uiteenlopende markten. Daarmee willen we circulaire resultaten “opschaalbaar” maken en circulaire ontwikkelingen aanjagen.

Concrete voorbeelden

Zo zetten wij het (Europees) aanbesteden op z’n kop met onze “reverse” aanpak en introduceren wij bijvoorbeeld CESCo's (Circulaire Economie Service Companies). Met een CESCo kan een coalitie van ondernemers aanspraak kan maken op een nieuwe manier van externe, circulaire financiering. De producenten blijven eigenaar van hun producten, de klanten betalen alleen voor de prestaties / de diensten die geleverd worden.

6 x meerwaarde van ons netwerk

We richten ons op de wisselwerking tussen ondernemers, onderwijs en overheid als lerende organisaties t.a.v. circulaire economie. Deze partijen brengen wij actief samen binnen ons ecosysteem “RealiCE”. Partners mogen het volgende verwachten:

1. U wordt partner van onze stichting en collega participanten
2. U krijgt toegang tot ons koplopernetwerk
3. U wordt zichtbaar als mede-initiatiefnemer van circulaire economie in Nederland
4. U werkt aan en leert van spraakmakende projecten
5. U draagt bij aan baanbrekend CE onderzoek van Hbo- en WO-instellingen
6. U blijft op de hoogte van actuele ins & outs in de circulaire economie via onze kennisbijeenkomsten

 

GroeneZakenDeal

Aanbod voor ondernemers die willen circuLEREN

1. Voordeel voor “Groene Zaken”
Wilt u deelnemer worden in ons ecosysteem, als expert, koploper, ambitieuze overheid, ondernemer met een hulpvraag of onderwijsinstelling met leergierige studenten, docenten en onderzoekers? Dan doen wij u graag het volgende aanbod (geldig tot 31 januari 2016): iedere aanmelding via het netwerk “Groene Zaken” ontvangt 10% korting op één jaar partnerschap.
Klik hier

2. Kennismaking
22 januari 2016 organiseren we een kennismakingsbijeenkomst. Hier krijgt u uitleg over de stichting, het ecosysteem “RealiCE”, wat we doen en waar we staan. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Meld u s.v.p. aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3. Unieke serie
Eind januari gaat de serie “circulair ondernemerschap en financiering” van start. Houd onze site (www.circulaire-economie.info/sce-evenementen.html) in de gaten voor meer informatie en/of schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Klik hier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.