Baby Tula introduceert natuurlijke draagzak uit hennep

Tula Hemp combineert de duurzaamheid van hennep met zacht organisch katoen en creëert zo een ideaal materiaal voor draagzakken

Draagzakkenspecialist Baby Tula kondigt een nieuwe, natuurlijk draagzakkencollectie aan: de Tula Hemp. Deze draagzakken worden gemaakt van een hennepmix stof. Deze stof is niet alleen ongelooflijk zacht, maar is, met de kracht en ondersteuning van hennep, één van de sterkste natuurlijke textielsoorten op aarde. Dankzij deze natuurlijke eigenschappen, is hennep bijzonder geschikt voor draagzakken.

De stof heeft namelijk de langste levensduur van alle natuurlijke vezels en is extreem duurzaam. Dit helpt om producten te maken die lang meegaan en niet uitrekken of hun vorm verliezen door slijtage. Meer nog, hennep wordt zelfs zachter naarmate het meer wordt gebruikt. Hennep is bovendien van nature anti-microbieel en isolerend, waardoor de draagzakken koel blijven in de zomer en warm in de winter.

De nieuwe collectie wordt gemaakt van 55% hennep en 45% organisch katoen om een luxueus zachte stof te creëren die superieure zachtheid en duurzaamheid biedt en ideaal is voor babydragers. De draagzak zal verkrijgbaar zijn in 4 aardse kleuren: Obsidian, Olivine, Agate en Amber. De stof zal zowel gebruikt worden voor Baby Tula's populaire Explore (€179,90) als het Free-to-Grow-model (€ 139,90).

De Explore draagzak is een veelzijdige drager met een eenvoudig aan te passen ontwerp dat alle draagposities biedt die gezinnen nodig hebben, inclusief met het gezicht buiten gericht. Met panelen die verstelbaar zijn in zowel de hoogte als de breedte, is de pasvorm van de draagzak eenvoudig aan te passen aan elk type lichaamsbouw. De gewatteerde schoudersteun en de extra opvulling voor de ondersteuning van de nek en benen van de baby, dragen bij aan het draagcomfort. Deze drager biedt comfort en ergonomische ondersteuning voor langdurig dragen en kan gebruikt worden voor pasgeborenen en peuters.

De Free-to-Grow draagzak is een gestroomlijnd en licht ontwerp dat een goede en veilige pasvorm biedt met twee ergonomische draagposities: voorwaarts en achterwaarts. De verstelbare panelen en gewatteerde zones zorgen voor een comfortabele draagervaring voor de drager en de baby vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd.

Tula Hemp is verkrijgbaar sinds 17 augustus 2022 op https://bit.ly/3dvZRUp

Aangeboden door

Baby Tula

Baby Tula

Geldig tot

geldig tm

1 december 2022

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners