Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Bedrijfsauto’s op een milieuvriendelijke manier gereinigd

Groene Zakendeal Autostomerij 1 Groene Zakendeal Autostomerij 2

Aangeboden door:

Autostomerij Logo 03 2011
Autostomerij
Groene Zakendeal Autostomerij 3

Geldig tot:

1 juli 2019

Introductie

De Autostomerij houdt zich sinds 2009 bezig met een nieuwe, duurzame vorm van autoreiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Met behulp van stoomreinigers worden significante water- en energiebesparingen ten opzichte van conventionele was methoden gerealiseerd.

De Autostomerij is een mobiele service, welke op locatie wordt uitgevoerd. Met onze stoomreinigers maken wij uw (bedrijfs)wagens glanzend schoon. Door de perfecte balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk is onze stoomreiniging bijzonder krachtig, veilig en milieuvriendelijk. Stoom bespaart niet alleen veel water, ook het gebruik van (chemische) schoonmaakmiddelen wordt overbodig!

Bedrijfsauto’s

Heeft u als werkgever één of meerdere bedrijfsauto’s voor uw werknemers ter beschikking gesteld en vindt u het belangrijk dat deze auto’s van binnen en buiten schoon en fris zijn? Het is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

De Autostomerij biedt de oplossing. Wij reinigen periodiek zowel het interieur als het exterieur van uw bedrijfswagens tegen zeer interessante tarieven. Dit wordt bij u op locatie uitgevoerd, u hoeft hier dus niets voor te doen.

Wat maakt ons uniek?

Wij komen naar u toe, dat is wel zo gemakkelijk. Ervaar het gemak van complete autoverzorging bij u voor de bedrijfsdeur en geef uw medewerkers het gevoel van een nieuwe auto.

De voordelen op een rij:

  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Hygiënisch
  • Ecologisch
  • Gemakkelijk
  • Op iedere gewenste locatie

GroeneZakenDeal

In samenwerking met Groene Zaken hebben wij een speciale actie opgesteld:

- Boek nu ons Pro Pakket vanaf €99,50* i.p.v. €109,50
- Boek nu ons Excellent Pakket vanaf €139,50* i.p.v. €159,50

Indien u meerdere bedrijfsauto’s tegelijk wilt laten reinigen ontvangt u 5% extra korting per pakket.
* Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op standaard personenauto’s met normaal vuil.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de duurzame mogelijkheden voor uw bedrijf of wilt u een afspraak maken? Ga naar www.autostomerij.nl/afspraak-maken en vul bij opmerkingen ‘’Groene Zakendeal’’ in of bel 0900 221 3333.