Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Benieuwd wat uw besparing zou zijn?

brandstofedriver logo

Aangeboden door:

Verkeersveiligheid Groep Nederland logo

Verkeersveiligheid
Groep Nederland
rijden

Geldig tot:

21 oktober 2016

Introductie

Motivatieprogramma’s
e-Driver beschikt in het najaar van 2016 over nieuwe en originele motivatieprogramma’s, waarbij deelnemers als beloning hoogwaardige rijtrainingen kunnen volgen in een Green Car of een Dream Car. Bij Green Cars hebben uw medewerkers de keuze om te trainen in bijvoorbeeld een Tesla; bij Dream Cars zijn dat echte droomauto's. De gedachte dat droomauto’s niet zuinig zijn en daarom niet passen in de aanpak om CO2 te reduceren, pakt in de praktijk heel positief uit. De motivatie om met zo’n auto te mogen rijden blijkt juist een goede manier om te focussen op zuinig rijden. Een klein beetje brandstof investeren om heel veel brandstof te besparen! Werken aan veilige en duurzame verkeersdeelname wordt hiermee aantrekkelijk en nog leuker.

MVO Keurmerk Veilig en Duurzaam op weg
Bedrijven die aantoonbaar verbeteringen hebben doorgevoerd met betrekking tot duurzame en veilige mobiliteit komen in aanmerking voor het formele MVO Keurmerk 'Veilig en Duurzaam op weg'. Dit keurmerk toont aan dat bij deze bedrijven procedures zijn geïmplementeerd en activiteiten worden uitgevoerd die bijdragen aan meer verkeersveiligheid en duurzaamheid. Het meetbaar en aantoonbaar maken van MVO-initiatieven en -resultaten kan worden ingezet voor maatschappelijke profilering en commerciële trajecten. Het keurmerk kan gebruikt worden voor eigen media- en reclamecampagnes en benut worden in aanbestedingstrajecten. Meer dan 200 grote bedrijven maken inmiddels actief gebruik van e-Driver.

Benieuwd wat uw besparing zou zijn?
Met iedere 6 weken nieuwe online trainingen voor gemiddeld zo'n 60.000 leaserijders is e-Driver het meest succesvolle programma voor duurzame mobiliteit van Nederland. Aantoonbaar zijn de laatste jaren meer dan 10.000 verkeersongevallen voorkomen. Alle deelnemers hebben samen meer dan 90.000 ton CO2 reductie gerealiseerd.

Voor meer informatie neem contact op met: Collin Bell | 0611730434 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.e-driver.nl

GroeneZakenDeal

Onze ervaring leert dat bedrijven vaak al in hun eerste jaar hun investering in het programma terugverdient hebben door de besparing in brandstof. Dit loopt in het tweede en derde jaar op tot een goed renderend model, waarbij er tot wel 2x meer op brandstofkosten bespaard wordt dan er geïnvesteerd wordt.

Vraag nu uw eigen berekening aan en maak kans op een schade-preventie training
Bent u benieuwd wat met uw medewerkers kunnen bereiken? Wij maken graag een berekening voor u wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Voor iedere aanvraag maken wij een persoonlijke business case, op basis van uw wagenpark. Onder de aanvragers verloten wij ook nog eens een 5 x een zinvolle schade-preventie training voor 2 personen op het Safety Experience Center in Rosmalen.