Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Betaalbaar overstappen op echte videoconferencing!

Aangeboden door:


AV Outlet.nl

Geldig tot:

14 juli 2016

Introductie

Vergadert u wel eens via Skype of Lync? Dan weet u dat de kwaliteit van beeld en geluid soms echt tekort schiet. Maar ja, echte videoconferencing-systemen zijn vaak zo duur. Dus niet bij ons! Voor een fractie van de nieuwprijs koopt u bij ons professionele videoconferencing oplossingen van o.a. Polycom, Cisco of LifeSize.

Wij verkopen gebruikte en demo systemen met garantie en service. Met videoconferencing kunt u enorm besparen op uw reiskosten en reistijd, want u of uw medewerkers zijn niet meer uren onderweg voor elke vergadering of overleg. En door minder te reizen maar vaker te communiceren bespaart u ook nog eens vele kilometers en dus tonnen aan CO2 uitstoot.

GroeneZakenDeal

Aanbieding: bij aanschaf van een videoconferencingsysteem bij AV-Outlet krijgt u gratis installatie* binnen Nederland (waarde €199), 3 maanden extra garantie + een gratis USB speakerphone. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en oplossingen die voor uw situatie geschikt zijn.

Via AV-Outlet koopt u met de zekerheid van de vakhandel voor een fractie van de nieuwprijs! Wij hebben een zeer groot assortiment gebruikte en demosystemen van alle grote merken waarmee u op professionele wijze op afstand kunt vergaderen.

U kunt bij AV-Outlet.nl ook terecht voor professionele vergadertelefoons van alle topmerken zoals Polycom, Konftel en Cisco. Daarnaast hebben wij ook Smartboards, beamers en digital presenters in ons vergaderassortiment .
Kijk voor meer informatie op onze website AV-Outlet.nl

* Bij systemen vanaf €999 excl. BTW

GZD-bestelknop