Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Biologisch afbreekbare koffiebekers met 5% korting

BioFutura GroenZakendeal13

Aangeboden door:

Bio Futura Logo
Bio Futura
BioFutura GroenZakendeal14

Geldig tot:

1 november 2017

Introductie

Bio Futura is al bijna 10 jaar dé online groothandel voor duurzame en composteerbare disposables. Wij leveren ons duurzame wegwerpservies en verpakkingen aan een brede groep horeca-bedrijven en organisaties. Wij geloven in het vervangen van olie-plastic disposables en bieden een compleet assortiment, gemaakt van hernieuwbare materialen zoals maïs, suikerriet en palmblad.

“Duurzame producten moeten de norm worden, niet het alternatief”

Het volledige assortiment bestaat uit meer dan 250 producten, per categorie terug te vinden op onze overzichtelijke website en bestellingen worden met een werkdag geleverd. Een groot deel voldoet aan de Europese composteringsnorm EN-13432. Dit betekent dat de producten niet alleen van hernieuwbare materialen zijn gemaakt, maar ook verwerkt kunnen worden tot compost. De producten sluiten perfect aan bij organisaties die circulair ondernemen of hiermee aan de slag willen.

Naast het vervangen van olieplastic producten, streven wij naar eerlijke en duurzame relaties. Wij kiezen voor persoonlijk contact, met onze leveranciers, partners en klanten.

GroeneZakenDeal

De koffiebekers van Bio Futura zijn perfect voor kantoor, school, evenementen en ideaal voor onderweg. De koffiebekers zijn biologisch afbreekbaar en gecertificeerd composteerbaar. Alle bekers zijn voorzien van een bioplastic coating van maïszetmeel. De bedrukking is op basis van soja of water en hiermee niet schadelijk voor ons milieu.

Bent u grootverbruiker? Via een retoursysteem kan uw gebruikte koffiebeker worden omgezet in toiletpapier!

Maak nu gebruik van onze speciale Groene Zaken Deal en bestel online met 5% extra korting*, kortingscode GZD5.

* van toepassing op gehele assortiment.

Interesse in koffiebekers met eigen bedrukking of benieuwd naar de recycling mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-7370797.