Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

BOEK meervoudige winst met NIEUW WATER!

Aangeboden door:

Logo Nieuw Water

Nieuw Water
Nieuw Water - Groene Zakendeal3

Geldig tot:

1 maart 2019

Introductie Nieuw Water

Nieuw Water, het 1e bedrijf dat via waterveredeling bedrijven helpt om water te optimaliseren en functionaliseren voor het doel, zoals: proceswater (productieprocessen), groeiwater (land-, tuinbouw en veeteelt) en drinkwater (horeca). Nieuw Water maakt van leidingwater of regenwater een bron van meervoudige winst!

Ooit al gedacht aan het beïnvloeden van waterkwaliteit om problemen op te lossen (zonder chemische middelen) en zo het bedrijfsrendement te verhogen? Of aan drinkwater consumptie verduurzaming (en gezondheid bevordering) door flessenwater te vervangen door gepersonaliseerd kraanwater? Nog niet? Dan is het hoog tijd, want Water staat al te boek als 'goud van de toekomst' en die is al begonnen...

Nieuw Water Groene Zakendeal

Zuiver en Vitaal drinkwater

Neem bijvoorbeeld BestWater: met dit zuivering- en vitalisering systeem ben je verzekerd van ultrazuiver en gerevitaliseerd drinkwater en dat proef je. Als horecagelegenheid verwen je gasten met een eigen (signatuur) water. Met dit mineraalarme, zachte en zeer zuivere water heb je geen flessenwaters meer nodig. Tegelijkertijd laat je de koffie-, thee- en/of ijsblokjesmachine hiervan meeprofiteren! Hoeveel meer voordelen wil je in huis halen? Tel uit je winst..

Meer info over BestWater klik hier >>

Maak je dranken of voedsel? Kweek je planten of dieren? Produceer je met Water?

Wanneer je investeert in de basis: de kwaliteit van het water dat benut wordt in de bereiding, de voeding of de productie, dan bereik je een maximaal rendement met een minimum aan toegevoegde hulpmiddelen! Dit principe, gebaseerd op hoogvitaal water, is veelvuldig bewezen door praktijkervaringen in vele sectoren. Water speelt een essentiële en cruciale rol, waarmee je kunt samenwerken en wat je kunt leren benutten om doelstellingen te bereiken (functionaliseren). Denk aan besparen op materialen en onderhoud, problemen oplossen (aanslag, algen, microverontreinigingen) en aan verhoogde vitaliteit en weerbaarheid (gezondheid) in mensen, dieren en planten.

Bekijk bijvoorbeeld EWO’s staaltje wateroptimalisatie klik hier >>

Waterveredeling Consult

Als bedrijf heb je maatwerk nodig en dat levert Nieuw Water natuurlijk. Ook particulieren kunnen kiezen voor gepersonaliseerd water thuis. Daarom kunnen zowel bedrijven als particulieren een waterconsult aanvragen, waarin deskundig advies wordt gegeven op basis van het lokale water en de beoogde doelstelling. Tot en met 5 februari 2019 kost dit consult slechts 75,- (ex. btw voor bedrijven) en je ontvangt hierbij tevens Het Boek De Schoonheid van Water ~ goud van de toekomst, (t.w.v. 55,-) als geschenk!

Meer info over het Waterconsult klik hier >>

Eerst even rustig oriënteren? Neem een duik in de websites www.nieuwwater.nl en www.nieuwwaterwinkel.nl of neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met Giovanna Gomersbach, uw water veredelaar.