Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Boek nu u uw eigen unieke theatershow!

Aangeboden door:

Save the Earth Logo

Save The Earth

Geldig tot:

1 juli 2018

Introductie

‘Wubbo’s Last Words – Save the Earth!’ is hard op weg om dé musical van theaterseizoen 2018-2019 te worden! Gebaseerd op de aangrijpende laatste speech van Wubbo Ockels (astronaut en wereldverbeteraar), letterlijk enkele uren voor zijn overlijden aan nierkanker.

GroeneZaken biedt u nu de unieke kans, om u te verbinden aan dit prachtige duurzaamheidsproject! U kunt uw eigen show uitkopen in een regulier theater. Een geweldig event voor uw relaties!

De Theatershow gaat op tournee langs de grotere theaters van Nederland. Met Jörgen Raymann in de hoofdrol, een 11-koppige liveband en een keur van bekende Nederlanders (o.m. Roelof Hemmen, Eddie Zoey, en meer). De aangrijpende afscheidsspeech van Wubbo Ockels staat centraal in de show. Zijn woorden zijn de rode draad die alle onderwerpen verbindt. De show dient de attitude van de bezoekers t.o.v. het omgaan met de aarde drastisch te wijzigen en iedereen te activeren.

GroeneZakenDeal

Wubbo’s Last Words – Save the Earth! zal in seizoen 2018-2019 in 35 grote theaters (> 800 stoelen) te zien zijn. De première is op 7 juli 2018 in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen.

Wilt u deze theatersensatie boeken, speciaal en alleen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met George Ongkiehong van Save the Earth. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  | 0653333486

Uitkoopkosten in overleg, vanaf € 23.500,- per show (excl BTW)

Wat is er mogelijk bij uitkoop?

  • De show vindt plaats in een theater naar uw keuze, afhankelijk van beschikbaarheid. Aanbevolen wordt een dag na een reguliere show, in verband met logistiek, marketing en free publicity.
  • U draait mee in de grote free publicity compagnes die onze musical omringt en losmaakt.
  • De mogelijkheid tot het ‘branden’ van de gehele theatershow: wij passen uw Logo toe op onze communicatie- en reclame-uitingen. Maar ook kunnen wij een klein deel van de inhoud van de show aanpassen op uw wensen! Een unieke belevenis voor uw publiek.
  • En: Product placement in de theatershow; deelname aan het ‘Happy Energy’ programma van Wubbo Ockels, speciale ontvangst en meet-en greet met de cast, muzikanten, Joos Ockels en Jörgen Raymann.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.