Breng je energierekening naar nul met Protium

Is jouw bedrijf al zelfvoorzienend in energie?

De energieprijzen gaan tegenwoordig door het dak. Daarom is het ontzettend interessant voor ondernemingen om zelfvoorzienend op het gebied van energie te worden. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van steeds wisselende energieprijzen en veranderende regelgeving, maar weet je zeker waar je aan toe bent wat betreft de kosten.

Duurzame verplichtingen in 2023

Maar geld besparen is niet de enige reden om stappen te zetten met betrekking tot duurzaamheid. Vanaf 2023 moeten alle ondernemers inzichtelijk maken wat ze doen om duurzamer te worden. Daarnaast is het zelfs verplicht dat ondernemers alle verduurzamingsmaatregelen nemen die binnen 5 jaar terugverdiend worden. Dat is een flinke opgave en het is daarom ook noodzakelijk dat je nu al begint als ondernemer. Vanwege schaarser wordende materialen, kun je beter op tijd starten met het vergelijken van offertes en wat er voor jouw dak aan zonnepanelen nodig is.

Gratis dak intekenen door Protium

Heb jij een dak over bij je zakelijke pand en wil jij maatregelen nemen om zonnepanelen op je bedrijfspand te laten leggen? Laat Protium dan vrijblijvend je dak intekenen met deze deal. Je krijgt daarbij een gratis berekening van wat je bespaart, plus een advies over de mogelijkheden voor jouw zakelijke pand.

Een zakelijk pand kan een kantoor zijn, de stallen van een boer, of zelfs een kas, waarop zonnepanelen kunnen worden geplaatst.

Over Protium

Wij hebben daarom deze deal met onze partner Protium opgezet, een bedrijf dat ondernemingen helpt om energieonafhankelijk te worden.
Bij Protium kun je:

  • Je dak verhuren aan Protium;
  • Een zonnepanelensysteem kopen;
  • Zonnepanelen leasen.

Met deze drie mogelijkheden is er voor elke ondernemer (met een dak) een optie om zonne-energie op te wekken. Meer weten? Neem contact met ons op via email: hallo@protium.nl, en gebruik “groene zaken deal protium” in de titel.

Aangeboden door

Protium

Protium

Geldig tot

geldig tm

1 oktober 2022

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners