Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Buitenplaats De Blauwe Meije kunst/kennis locatie voor trainingen

Buitenplaats De Blauwe Meije groene zaken 1

Aangeboden door:

logo blauwe meije logo groenezaken
Buitenplaats De Blauwe Meije

Geldig tot:

1 april 2019

Introductie De Blauwe Meije

Rebecca & Juerd hebben met De Blauwe Meije netwerk opgebouwd op een unieke kunst, kennislocatie aan ‘t riviertje de Meije, nabij Nieuwkoopse plassen.

Zij zijn continue bezig met ontwikkeling van nieuwe samenwerkingen en arrangementen. Juerd is m.n. actief met trainingen in communicatie en sales.

Zij hebben o.a. “TrainersCorner” opgezet in De Blauwe Meije. De locatie is van alle gemakken voorzien.

Rebecca  Juerd hebben met De Blauwe Meije

Creatief en kunstzinnig: De galerie en beeldentuin, met wisselende exposities, geven de buitenplaats zowel binnen als buiten een heerlijke sfeer. De Blauwe Meije is een uitstekende plek voor activiteiten/meetings v.a. 10 tot 50 personen. De locatie is met meerdere gebouwen in z’n geheel tot uw beschikking,ook voor film en fotoshoots.

De pleisterplaats ontvangt wandelaars, vaarders en fietsers, welke een cappuccino met home made taarten, diner, lunch, High-Tea of drankje naar wens willen nuttigen.

Bij mooi weer zijn de fraaie terrassen aan het water OPEN! Alle producten zijn van eigen tuin of home made door t team van De Blauwe Meije. Zij hebben daarmee 2x de streekproductverkiezing van het Groene Hart gewonnen.

De Blauwe Meije herbergt ook een riante B&B waar veel gasten logeren, congresgangers, maar ook mensen die alleen voor de rust komen,uiteraard krijgen de gasten er een kano gratis bij en wordt alle service gastvrij geregeld. Het ruime appartement is luxe en zeer geschikt voor langer verblijf.

Ambities van Buitenplaats De Blauwe Meije zijn: Door ons te richten op t thema 'onthaasten' zijn ook de congresmarkt, partnerprogramma's en aansluitingen bij kleinschalige bus,- en fietstours nieuwe kansen voor het verder ontwikkelen van het mooiste plekje in de Meije.

De nominatie als gastvrijheids onderneming van Regio Rijnland is perfecte Kick off voor 2019! Komt u ook naar Buitenplaats De Blauwe Meije?

Zie www.deblauwemeije.nl voor onze aanbiedingen en mogelijkheden.

GroeneZakenDeal

Alle meetings duurzaam geregeld in kleinschalige Buitenplaats . Van 10 tot 50 personen binnen in verschillende ruimtes en natuurlijk buiten. Wij serveren naar wens en complete entourage maakt dat u zich thuis voelt.

De buitenplaats heeft verschillende activiteiten ter aanvulling van het trainingsprogramma voor iedere groep beschikbaar.

Laat u informeren naar de mogelijkheden en bel: De blauwe Meije: 06-20825662 of kijk ook eens op de website www.deblauwemeije.nl

Groene Zaken Deal De Blauwe Meije

Bij meerdaagse training 10 % korting op de huur van de ruimte of uw trainer kan voor de training gratis blijven slapen in onze riante B&B.

De sterkste Schakel Award. De Blauwe Meije