Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Bundles wast de wereld schoner

Bundles GroenZakendeal1

Aangeboden door:

Bundles GroeneZakenDeal Logo
Bundles

Geldig tot:

10 juli 2017

Introductie

Wij geloven in een wereld zonder wegwerpapparaten
Op dit moment gebruiken veel apparaten meer energie, water en wasmiddel dan nodig is. Slecht voor de portemonnee en voor het milieu, onnodige verspilling. Bovendien gaan apparaten veel korter mee dan technisch zou kunnen. De meeste apparaten worden gedowncycled als ze stuk zijn. Eeuwig zonde!

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Daar gaan we wat aan doen!

De circulaire Bundles oplossing
Betalen voor gebruik in plaats van bezit. Dat is een belangrijk principe van de circulaire economie. Producenten worden daardoor gestimuleerd om apparaten te maken die lang meegaan en goed gerepareerd kunnen worden. Dat is waar wij in geloven!

In een circulaire economie worden alleen de beste apparaten gebruikt én hergebruikt.

Bundles zorgt dat de Miele wasmachines, drogers en vaatwassers goed blijven werken. Door de apparaten aan het internet te koppelen verzamelen we informatie die ons leert steeds slimmer te wassen zodat onze apparaten nog langer meegaan, en minder energie, water en wasmiddel gebruiken. Ook helpt deze informatie Miele om hun apparaten nog verder te verbeteren. Prachtig toch?

GroeneZakenDeal

Wij bieden abonnementen op de beste huishoudelijke apparaten zodat jij de wereld schoner kan wassen in een Miele wasmachine, Miele droger of Miele vaatwasser.

Een eerlijke prijs
Met een Bundles abonnement betaal je maandelijks, geen aanschafkosten dus. Je blijft flexibel, ga je samenwonen of naar het buitenland dan kun je jouw Bundles abonnement gewoon opzeggen.

Omdat je zuinige apparaten gebruikt worden je kosten voor energie, water en wasmiddel lager. Bovendien zijn er nooit onverwachte kosten voor reparatie of onderhoud.

Vlekkeloze service
Wij regelen alles! Van het plaatsen en onderhouden van de wasmachine, droger of vaatwasser tot het bezorgen van wasmiddel (indien gewenst).

Je ontvangt tips over schoner en zuiniger wassen en als je vragen hebt over een wasprogramma of hardnekkige vlek, dan kun je altijd even onze wassistente raadplegen.

Groene Zaken Deal
Profiteer van de unieke Groene Zaken Deal door de code ‘gzd2017’ in te voeren bij je bestelling en krijg een maand korting op je abonnement.