Circulair kunstgras in jouw gemeente

Kunstgras wordt door veel gemeentes gebruikt in wijken maar ook op scholen voor speelplekken. Verduurzaming staat bij gemeentes hoog op de agenda en daarom is het super interessant om in plaats van regulier kunstgras, een circulaire variant te gebruiken. LimeGreen® maakt een nieuw type kunstgras dat volledig circulair is en gemaakt wordt van één materiaalsoort, namelijk 100% van PE. Hoe het werkt?

Van drie componenten naar één grondstof

Normaalgesproken bestaat kunstgras uit meerdere materiaalsoorten. Hieronder zie je een mooi overzicht van hoe kunstgras is opgebouwd. De bovenste balk laat zien waar het ONE-DNA™ kunstgras van LimeGreen® uit bestaat.

90% van de huidige markt bestaat uit kunstgras met meer dan drie componenten. Daar brengt LimeGreen® verandering in.

De eerste 5 gemeentes die meedoen krijgen extra marketing

Speciaal voor de eerste 5 gemeenten die gebruik maken van LimeGreen® ONE-DNA™ kunstgras voor hun project, zetten wij in het zonnetje met extra marketingactiviteiten. Neem contact op met LimeGreen voor meer informatie over wat dit voor jouw gemeente kan betekenen. Met deze deal wil LimeGreen® gemeentes inspireren om over te stappen op een duurzame en circulaire variant van kunstgras.

Over LimeGreen®

LimeGreen® is ontstaan uit de overtuiging dat de kunstgrasmarkt moet verduurzamen. Het team met een lange ervaring met kunstgras (sinds 2006) wil het ONE-DNA™ product in de markt introduceren en een beweging in gang zetten om alle kunstgras producenten te bewegen naar een duurzaam product.

Wil je meer weten over LimeGreen® en hun ONE-DNA™ kunstgras, neem dan contact op of klik hiernaast om gebruik te maken van de deal.

Aangeboden door

LimeGreen Holding bv

LimeGreen Holding bv

Geldig tot

geldig tm

1 juli 2024

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners