Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Introductie-aanbod duurzame bedrijfskleding

Aangeboden door:

Circuwear by Outfit beeldmerk

Circuwear, hét label voor
duurzame bedrijfskleding
in Nederland

Geldig tot:

1 mei 2017

Introductie

Uw medewerkers dagelijks in duurzame bedrijfskleding Circuwear by Outfit! Trotse medewerkers in bedrijfskleding die aan het eind van de gebruiksperiode zal worden hergebruikt.

Met Circuwear by Outfit voorkomt u dat uw oude bedrijfskleding in de verbrandingsovens belandt of dat de kleding achterblijft in een extern circuit van (ex-) medewerkers. Daarnaast is uw keuze voor duurzame bedrijfskleding dagelijks zichtbaar voor uw opdrachtgevers. Een duidelijkere uiting van uw MVO- en duurzaamheidsbeleid is niet mogelijk.

Circuwear by Outfit is beschikbaar in zowel werkkleding als promotionele kleding. In beide gevallen kunt u kiezen uit alle gerenommeerde merken binnen het uitgebreide portfolio van Outfit. Uiteraard kunnen wij uw kleding voorzien van bedrukking of borduring met uw bedrijfslogo.

GroeneZakenDeal

Wilt u ook starten met het dragen van circulaire bedrijfskleding van Circuwear by Outfit? Neem dan contact op met Outfit en meld dat u gebruik wilt maken van de GroeneZaken deal.

Als nieuwe klant ontvangt t/m 31 december 2016 een korting van 10% op uw eerste bestelling (minimaal € 500,-- excl. BTW) Circuwear by Outfit bedrijfskleding.

Start vandaag nog met Circuwear by Outfit en maak van duurzame bedrijfskleding het volgende onderdeel in uw MVO-beleid. Samen kunnen we de verandering in gang zetten. Voor deze én volgende generaties.