Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Circulaire hoofdtelefoon als abonnement

Aangeboden door:

gerrardst logo groenezaken

Gerrard Street

Geldig tot:

1 oktober 2017

Introductie

Wij geloven in een wereld zonder electronisch afval
Huidige hoofdtelefoons, maar ook andere consumenten electronica worden vaak al weggegooid als er maar een klein onderdeel kapot is. Hartstikke zonde, want de meeste onderdelen werken dan nog perfect. Dit komt omdat ze niet worden ontworpen om zolang mogelijk mee te gaan of om makkelijk gerepareerd te worden. Zo gooien we wereldwijd 45 miljoen ton aan consumenten elektronica weg.

Daarnaast zien we de opkomst voor het betalen voor gebruik in plaats van voor bezit bij bedrijven zoals bijvoorbeeld Car2Go, Netflix en Spotify. Hierbij wordt zorgeloos toegang geboden tot het gebruik van de producten. Bezit speelt steeds minder vaak een rol voor met name jongeren.

Onze oplossing
Onze volledig modulaire hoofdtelefoon die we verhuren aan onze klanten inclusief een reparatie en update service leveren we zorgeloos toegang tot high-end geluid en wij verzamelen vervolgens de oude modules zodat we ze kunnen (repareren en) hergebruiken voor nieuwe hoofdtelefoons of we kunnen de materialen recyclen.

Gerrard Street afbeelding Groene Zakendeal

GroeneZakenDeal

Wij zien dat veel van onze klanten onze hoofdtelefoon gebruiken tijdens het reizen naar werk of tijdens werk. In de huidige grote ruimtes en flexwerkplekken kunnen ze zich even afsluiten om productief aan de slag te gaan. Ben je voor jezelf opzoek naar een hoofdtelefoon of voor je werknemers? Met onze hoofdteelfoon-as-a-service heb je zorgeloos toegang tot high-end geluid en zit je nergens aan vast.

Zorgeloos toegang
De hoofdtelefoon worden via de brievenbus bezorgd. Gaat er een onderdeel kapot, krijg je binnen vier dagen een nieuw onderdeel thuisgestuurd!

Nergens aan vast
Bij ons betaal je geen aanschafkosten en kan je maandelijks het abonnement opzeggen. Je zit nergens aan vast!

Consumentenprijzen
Model met draad (de Bird): €7.50/per maand

  • GroeneZakenDeal: €5.00/per maand Model zonder draad, met microfoon (de Boss): €10/per maand (in ontwikkeling)
  • Dit model is in ontwikkeling en zal in oktober voor €10 in de markt worden gezet
  • In de voorverkoop kan hij met GroeneZakenDeal voor €8/per maand worden besteld

Groene Zaken Deal
Profiteer van de unieke Groene Zaken Deal consumenten deal door de code ´GZD2017´ in te voeren bij je bestelling.

Wil je meerdere hoofdtelefoons (5+) bestellen voor je werknemers? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we samen een mooie deal sluiten.