Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

De Deelauto biedt ultieme vrijheid

 Groene Zakendeal Deelauto 1 Groene Zakendeal Deelauto 2

Aangeboden door:

img FrieslandLease
Friesland Lease BV
Groene Zakendeal Deelauto 3

Geldig tot:

1 januari 2020

Deelauto Huren

Het bezit van een auto bood vele decennia de gewone man een gevoel van vrijheid: overal naartoe kunnen, wanneer je maar wilt. Maar zowel bedrijven als particulieren beseffen dat al die ‘vrije autobezitters’ samen veel CO2 uitstoten. Het kan schoner, duurzamer en nóg vrijer: met mobiliteitsconcept Free to go stappen we definitief over van bezit naar gebruik.

De deelauto is helemaal van deze tijd. Vrijheid betekent nu dat je zeven dagen per week, 24 uur per dag een auto tot je beschikking kan hebben, maar geen onderhoud, verzekering en wegenbelasting hoeft te betalen. Een nieuwe kleine auto kost ,bijvoorbeeld, al gauw rond de € 12.000,- Deze investering hoef je ook zelf niet meer te doen.

Duurzamer wagenpark

We opereren steeds meer duurzaam, bewustwording van autogebruik hoort daarbij. Vaak zijn de afstanden die gemaakt worden relatief kort, hierdoor is de elektrische deelauto een goed alternatief en minder schadelijk voor het milieu. De meeste auto’s staan meer stil dan dat ze gebruikt worden. Wat is er dan mooier als je deze met elkaar kunt delen zowel zakelijk als particulier of een combinatie hiervan. Er bestaat een variëteit aan deelmogelijkheden. De deelauto past daarom ook heel goed in een mobiliteitsbudget waar je diverse vormen van mobiliteit kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan de deelauto met een leasefiets.

Gebruik

Het systeem is zó gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Je registreert je eenmalig online, via de app of bij onze zuil. Vanaf dan kun je een auto reserveren. Je voert in wanneer je de auto nodig hebt en krijgt het kenteken en de locatie door. Met je Free to go app of pasje open je de auto, de sleutel ligt erin. Na gebruik leg je de sleutel terug en houdt je het pasje voor het raam: jouw tijd is om. Zo betaal je alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt.

Je hebt geen sleutelbeheer bij een receptie, administratie-afhandelingen of abonnementsstructuren. Dat scheelt bedrijven die gaan voor een duurzamer wagenpark, gewoon veel tijd en geld.” Want ook o.a. kilometerdeclaraties zijn verledentijd. En laten we niet vergeten altijd een betrouwbare auto, minder parkeerproblemen, en een type auto die past bij de vervoersbehoefte van dat moment doordat je keuze hebt uit meerdere type personen- en bedrijfsauto’s.

Kortom: flexibel de auto pakken zonder langlopende verplichtingen, kostenbesparend en een duurzame keuze.

Voorbeeld berekening: Free to go VW UP klasse met reclame

Starttarief € 1,50
Huur 2 uren € 7,00 (€ 3,50 per uur*)
Brandstof € 1,50
Totaal Kosten € 10,00

(Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en inclusief 20 vrije km’s per uur*)
*Na het eerste uur kun je verlengen per 15 minuten en max. 100 vrije km’s per dag.