Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

De milieuvriendelijke Docker Electro is nu leverbaar

Aangeboden door:

bellier2

Bellier Slim-Mobiel BV

Geldig tot:

1 februari 2018

Introductie

In stadsdistributie en bij gemeentelijke overheden is steeds meer vraag naar elektrische voertuigen om de CO2 uitstoot en het fijnstof in ons milieu te verlagen.

De Bellier Docker in elektrische uitvoering kan ook daarin zijn steentje bijdragen. De elektrische Docker is standaard voorzien van Lithium batterijen (48V / 150 Ah), zodat hij in aanmerking komt voor de MIA / Vamil regeling. Deze batterijen zorgen voor een actieradius van ruim 100 km. De acculader is in het voertuig ingebouwd en kan aangesloten worden op een standaard 230 Volt stopcontact. De aandrijving geschiedt door een permanent magnetische synchroon motor van 6 kW.

De Docker Electro, een transportvoertuig voor AM rijbewijs heeft dezelfde royale cabine als eerder de Bellier Docker diesel, zodat grotere bestuurders goed achter het stuur zitten. De cabine is gemaakt van glasvezel versterkt polyester, het stalen chassis is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Sociale werkvoorzieningen, gemeentes, campings en klusdiensten zetten deze compacte Dockers Diesels nu al veelvuldig in, want een AM rijbewijs kun je al halen vanaf je 16e jaar. Voor een positieve bijdrage aan de natuur en ons milieu zal de keuze nu en in de toekomst steeds meer op Bellier Docker Electro gaan vallen. Voor Stadsdistributie van levensmiddelen, levering van pakketten e.d. heeft de Bellier Docker diverse opbouwmogelijkheden zoals een standaard polyester opbouw, of een koel- of vries box.

Maatwerk is in overleg ook mogelijk. Voor gemeentes en werkvoorzieningen kan hij o.a. uitgerust worden met bladrekken, of geleverd worden als kipper. Het laadplatform heeft een lengte van 169 cm en is 140 cm breed. Het laadvermogen bedraagt 300 Kg. De topsnelheid is 45 km en in “Eco” stand 25 km.

GroeneZakenDeal

De Docker is standaard o.a. voorzien van: centrale deurvergrendeling, elektrische ramen, verstelbare stoelen met hoofdsteun, elektrische verwarming, mistlampen en dagrijverlichting in voorbumper. batterijconditiemeter. Optioneel zijn: radio, vloermat, wieldoppen of lichtmetalen wielen, zwaailamp, achteruitrijpieper, enz.

De Bellier Docker Electro is een “Mini” Truck met “Maxi” mogelijkheden. Kijk voor meer info en prijzen op www.slimmobiel.nl/site/bellier of bel met Frans Kuijpers +31 653-39 37 81