Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

De slimme radiator-ventilator, nu met 15% extra korting!

 Korting Speedcomfort 2 Korting Speedcomfort 1 

Aangeboden door:

Logo Speedcomfort vierkant

SpeedComfort

Korting Speedcomfort 3 

Geldig tot:

15 maart 2019

Introductie

Met de SpeedComfort, de slimme-radiatorventilator krijg je het lekker warm. Die duwt de warmte versneld langs de platen van de radiator in de ruimte en dat voelt meteen heel behaaglijk. En dan kan de watertemperatuur in de cv-installatie omlaag. Dat gaat gas en CO2 uitstoot besparen. Niet voor niets werd de SpeedComfort het “Groenste Idee van Nederland 2015.” En dit jaar ook in de MKB Innovatieve Top 100 (een initiatief van de Kamer van Koophandel).

• Nederlands produkt
• In elkaar gezet door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
• Biobased behuizing, dus geen fossiele grondstof
• Geluidsarm
• Gebruikt €0,16 stroom per jaar

Met magneten klik je de SpeedComfort in een handomdraai tussen de twee platen van een radiator. In een langere radiator plaats je meerdere exemplaren in serie, aangesloten op één voeding. Er zijn drie varianten, ook voor smalle radiatoren en convectoren. En wil je een warmtepomp installeren? Je hoeft de radiatoren niet te vervangen, als je er enkele SpeedComforts onder klikt voor meer vermogen.

GroeneZakenDeal

SpeedComfort, de slimme radiator-ventilator, nu met 25% korting!

Bij een goed ingeregelde cv-installatie kan dat zo’n 30% schelen op je gasgebruik. En als een kwart van de Nederlandse huishoudens 30% zou besparen op gas, is dat 1,1 miljard kilo CO2 uitstoot minder per jaar. (berekening Milieu Centraal)

Bestel je SpeedComfort in onze webshop met 15% EXTRA korting Code GROENEZAKEN