Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

De slimme radiator-ventilator, nu met 15% extra korting!

 GZD Speedcomfort 2018 1 GZD Speedcomfort 2018 2 

Aangeboden door:

Logo Speedcomfort vierkant

SpeedComfort

GZD Speedcomfort 2018 3 

Geldig tot:

15 maart 2019

Introductie

Met de SpeedComfort, de slimme-radiatorventilator krijg je het lekker warm. Die duwt de warmte versneld langs de platen van de radiator in de ruimte en dat voelt meteen heel behaaglijk. En dan kan de watertemperatuur in de cv-installatie omlaag. Dat gaat gas en CO2 uitstoot besparen. Niet voor niets werd de SpeedComfort het “Groenste Idee van Nederland 2015.” In 2017 ook in de MKB Innovatieve Top 100 (een initiatief van de Kamer van Koophandel).

• Nederlands produkt
• In elkaar gezet door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
• Biobased behuizing, dus geen fossiele grondstof
• Geluidsarm
• Gebruikt €0,16 stroom per jaar

Bekijk hier het YouTube Filmpje van SpeedComfort

SpeedComfort Youtube

Met magneten klik je de SpeedComfort in een handomdraai tussen de twee platen van een radiator. In een langere radiator plaats je meerdere exemplaren in serie, aangesloten op één voeding. SpeedComforts passen ook op smalle radiatoren en convectoren. Met minimale afstand tussen de platen(38 mm)gebruik je beugeltjes. En voor 1 plaats radiatoren bestel je er metalen steunplaatjes bij, die je op de muur plakt. Op pootjes worden de SpeedComforts op (of onder) een convector geplaatst.

En wil je een warmtepomp installeren? Je hoeft de radiatoren vaak niet te vervangen, als je er enkele SpeedComforts in plaatst voor meer vermogen.

GroeneZakenDeal

SpeedComfort, de slimme radiator-ventilator, nu met 25% korting!

Bij een goed ingeregelde cv-installatie kan dat zo’n 30% schelen op je gasgebruik. En als een kwart van de Nederlandse huishoudens 30% zou besparen op gas, is dat 1,1 miljard kilo CO2 uitstoot minder per jaar. (berekening Milieu Centraal)

Bestel je SpeedComfort in onze webshop met 15% EXTRA korting Code GROENEZAKEN