Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Ontvang een gratis monitor t.w.v. € 495,- euro

DeSolarStore GZDeal banner1DeSolarStore GZDeal banner2

Aangeboden door:

Logo solar store
De Solar Store BV
DeSolarStore GZDeal banner3

Geldig tot:

1 oktober 2017

Introductie

Ondernemers zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te besparen op kosten – dus ook op energiekosten. Daarom installeert De Solar Store zonnepanelen op de daken van bedrijven. Zij profiteren hierdoor van een optimaal rendement. Een bedrijf kan er echter ook voor kiezen om zich aan te sluiten bij een lokale energiecoöperatie.

De Solar Store begeleidt deze coöperaties bij het realiseren van duurzame projecten en neemt diverse taken uit handen. Zo werken we samen aan een duurzame maatschappij.

Bijdragen aan een duurzamer milieu is een uitdaging waar De Solar Store dagelijks hard aan werkt. Bij grote bedrijven, maar ook bij particulieren. De Solar Store is non-stop op zoek naar uitdagende projecten. Hierbij adviseert ze graag over de mogelijkheden bij uw bedrijf/organisatie én staat ze voor u klaar om te helpen bij het aanvragen van verschillende subsidies.

Zo hebben zij specialisten in dienst die SDE+ subsidies voor u kunnen aanvragen en daarnaast uiteraard gedegen advies geven voor uw energieverbruik.

GroeneZakenDeal

Hoewel u als klant bij De Solar Store altijd de beste service krijgt en gratis, vrijblijvend advies heeft De Solar Store nu een unieke Groene Zaken actie voor zakelijke klanten.

Bij opdracht van een zakelijke zonnepanelen-installatie ontvangt u een monitor t.w.v. €495,- euro voor in de algemene ruimte. Zo kan iedereen zien hoe duurzaam u bezig bent! Deze actie loopt t/m 31 augustus 2017.

Maak nu gebruik van de speciale Groene Zaken Deal door bij uw aanvraag de actiecode #GROENE17 te vermelden.

Wilt u ook de overstap maken naar duurzame energie? De Solar Store geeft graag gratis en vrijblijvend advies. Kijk op www.desolarstore.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 075-8200280.