Twee dichtbundels over de Wadden, vijf euro korting

Unesco Werelderfgoed Waddenzee inspireert dichter Inge Zwerver

De Groningse Waddendichter Inge Zwerver schrijft onder de naam Wadwicht, heldere en herkenbare gedichten. Haar inspiratie vindt ze in het unieke gebied van Unesco werelderfgoed Waddenzee. Inge bezoekt regelmatig de Waddeneilanden en is vaak te vinden in Nationaal Park Lauwersmeer en aan de Groningse en Friese kust. Met haar gedichten vertaalt Inge de gevoelens en gedachten die mensen ervaren als ze in het Waddengebied zijn. Haar gedichten zijn kleine portretjes van de mens, maar gaan ook over de eeuwenoude ziel van het Waddengebied zelf.

Dichtbundels

Dichter Inge Zwerver heeft twee dichtbundels uitgegeven: ‘Dichter bij het Wad' en 'Hier waait de wind'. Elk boekje heeft dertig gedichten en dertig sfeervolle foto’s. Beide worden landelijk zeer succesvol ontvangen. GroeneZaken is al vanaf het begin sponsor van deze mooie gedichtenbundels. Met ‘Dichter bij het Wad’ en ‘Hier waait de wind’ draag je het Wad altijd met je mee. De boekjes zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven of als relatiegeschenk met een groen karakter.

Vijf euro korting

Om de bijzondere samenwerking met GroeneZaken te vieren heeft Wadwicht een speciale deal voor leden en bezoekers van GroeneZaken. Als je beide dichtbundels bestelt krijg je namelijk tot 1 juli vijf euro korting. De boekjes zijn € 17,50 per stuk, normaliter betaal je dus voor twee dichtbundels € 35,00. Via deze Groene Zakendeal betaal je voor de twee dichtbundels tijdelijk maar € 30,00 *.

Bestellen

Bestel beide dichtbundels via het bestelformulier op de website van Wadwicht en plaats bij opmerkingen: Code GZ. Dan komen de boekjes zo snel mogelijk naar je toe!

*Exclusief verzendkosten

Aangeboden door

Wadwicht

Wadwicht

Geldig tot

geldig tm

1 juli 2023

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners