Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

DutchSpirit: next generation suits

next generation suits1 next generation suits2

Aangeboden door:

DutchSpirit-logo-2018
DutchSpirit
next generation suits3

Geldig tot:

1 februari 2019

Introductie

Draag jij regelmatig een pak en kies je nog steeds voor standaard confectiepakken? Producten uit de massa-industrie waarvan de arbeidsomstandigheden troebel zijn, de pasvorm het nét niet helemaal is en waarvan 30% uiteindelijk zonder te dragen vernietigd wordt?

Dat kan anders. Ben je binnenkort toe aan een nieuw pak, kies dan voor een duurzaam next generation suit van DutchSpirit. Niet alleen omdat een echte DutchSpirit een eyecatcher is en tot in detail op jou is afgestemd, maar ook als uniek statement. Je laat er je hart voor duurzaamheid mee zien en straalt uit waar je voor staat: eerlijke en klimaatneutrale productie, die volledig beantwoordt aan de principes van de circulaire economie.

Voering om mee te pronken

Dat het niet alleen om de buitenkant gaat, geldt ook voor de unieke pakken van DutchSpirit. De voeringen zijn pronkstukjes op zich. Ze zijn er met de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, en met de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Ze geven je outfit nét dat beetje meer. Draag ook bij aan een duurzame toekomst en kies een pak van je hart! Alleen samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.

 

GroeneZakenDeal

Speciaal voor Groene Zaken is er de DutchSpirit-stropdasdeal: bij aanschaf (of lease) van een maatpak krijg je een stropdas met de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens óf de SDG’s. Zo zie je er niet alleen op en top uit bij het koffiezetapparaat, maar heb je ook nog eens een goed verhaal.

De prijs van een maatpak wordt bepaald door de stof die je kiest, maar je hebt al een echte DutchSpirit vanaf € 495! Duurzaamheid, kwaliteit en perfecte pasvorm voor een eerlijke prijs, daar staan we voor.

Maak snel een afspraak voor een kennismaking. Dat kan in Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar of Leeuwarden.