Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Duurzaam en gedeeld, een mooiere deal bestaat niet

Aangeboden door:

lesarment-zwart

Le Sarment
Organic Wines

Geldig tot:

1 januari 2017

Introductie

Le Sarment is een klein bedrijf dat sinds 1985 rechtstreeks duurzaam geproduceerde wijnen en olijfolie importeert.

Le Sarment kiest met grote zorgvuldigheid haar producenten uit. Producten met alleen de juiste (duurzame) kwalificatie en kwaliteit, worden geselecteerd voor de Nederlandse markt. Daarnaast wordt betaalbare exclusiviteit gekoppeld aan een eerlijke prijs voor de producent.

Le Sarment richt zich op de zakelijke markt (horeca, retail). Uitgangspunt vormt het direct persoonlijk contact als basis voor een "duurzame" en betrouwbare samenwerking.

GroeneZakenDeal

Kunt u verantwoord delen??? Schenk uw medewerker of relatie een kistje met prachtige wijnen. Wijnen gemaakt door wijnhuizen die al vele jaren duurzaam produceren. U proeft de liefde waarmee het gemaakt is en het vakmanschap dat er vanaf spettert. Deze wijnhuizen maken hun zuivere wijnen met respect voor de natuur en mens. Respect dat u wilt delen met anderen en tegelijkertijd de waardering in laten doorklinken. Waardering voor de producent én voor uw medewerker!

Hierboven een voorbeeld van een pakket met 2 flessen wijn à € 24,44 ex. btw. De keuze van de pakketten en de wijnen is echter in overleg aan te passen naar specieke wensen. Zo kunt u ook kiezen uit Champagne en andere mousserende wijnen. Of gaat uw voorkeur meer uit naar stille wijnen? Er is de mogelijkheid om wijnen te kiezen afkomstig uit: Duitsland, Frankrijk, Italië, Roemenië of Spanje. Of heeft u eerder gedacht aan een mooie fles Port, Whisky, Gin, Cognac, Armagnac, Calvados of zelfs Jonge Graanjenever?

Uw wensen en/of bestellingen kunt u doorgeven via de website www.lesarment.nl/contact of rechtstreeks sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een tijdige bestelling (voor 01-11-2016) bent u vrijwel verzekerd van levering volgens opdracht.