Duurzaam en voordelig schoonmaken met 10 % korting

Steeds vaker streven bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen na. Niet alleen voor hun klanten, maar ook worden de werkruimtes steeds duurzamer ingericht én schoongemaakt. Natuurlijk, hypoallergeen en vegan schoonmaken kan nu nog gemakkelijker en voordeliger.

Al sinds 1993 biedt Almawin schoonmaakproducten aan die vriendelijk zijn voor het milieu, de mens en de portemonnee. De ingrediënten zijn gebaseerd op plantaardige en minerale grondstoffen, indien beschikbaar gecertificeerd biologisch. AlmaWin gebruikt geen synthetische kleur- en geurstoffen, conserveringsmiddelen, petrochemische ingrediënten, nano-technologie en genetische manipulatie. De producten zijn volledig biologisch afbreekbaar, vegan en zonder chemische of bijtende bestanddelen.

Geleverd in klein consumentenformaat, maar ook in voordelige jerrycans van 20 liter voor bedrijven, kantoren, winkels, scholen en sportclubs. Handig voor grootverbruik in bedrijven maar ook interessant als u een bulk-vulstation wilt aanbieden aan uw klanten in bijvoorbeeld een winkel:

Ons assortiment in grootverpakkingen, nu met 10% korting:

  • Wasmiddel Universeel 20 liter
  • Afwasmiddel 20 liter
  • Allesreiniger 20 liter
  • Raam en Glasreiniger 20 liter
  • Badkamer & WC reiniger 20 liter

Groenezakendeal

Speciaal voor het Groene Zaken netwerk leveren wij groot verpakkingen van 20 liter tijdelijk met een korting van 10%.
Ga naar onze website en maak een account aan om te profiteren van deze actie.

Over Eco-Groothandel

De Eco-Groothandel is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste aanbieder van duurzame non-food producten van de Benelux. Zowel voor de winkelier als de zakelijke markt bieden we een breed assortiment aan producten. Makkelijk besteld en snel geleverd. Of het nu gaat om eco kerstpakketten of duurzame relatiegeschenken, private label producten, de nieuwste zero waste artikelen, groene schoonmaakmiddelen of energiebesparende producten.

Als het duurzaam moet zijn, is geen opdracht voor ons te groot.

Aangeboden door

Eco-Groothandel

Eco-Groothandel

Geldig tot

geldig tm

30 september 2020

Bestel hier deze Groene Zakendeal

Bestellen

Onze partners