Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Duurzaam kerstgeschenk voor een duurzame relatie

SEKK-afbeelding2SameneenKoeKopen afbeelding3

Aangeboden door:

SameneenKoeKopen

Samen een koe kopen

SEKK-afbeelding3

Geldig tot:

1 januari 2017

Introductie

Duurzaam kerstgeschenk voor een duurzame relatie
Kerst is de tijd van overdenkingen. Een eigen steentje bijdragen aan dierenwelzijn en een beter milieu. U hebt daar zeker over nagedacht. Een duurzaam kerstpakket zal dan ook op een aangename manier aansluiten bij uw overtuiging.

Alleen het beste is goed genoeg
Uw medewerkers en relaties verdienen alleen het allerbeste. Verrast deze mensen dit jaar daarom eens met een wel heel bijzonder kerstpakket, een duurzaam streekproduct van Twentse bodem. Een kerstpakket waarmee zowel u, als 'gever' en uw medewerkers als 'ontvanger' een eigen steentje bijdragen aan dierenwelzijn en een beter milieu!

Smullen met geweten
Wist u dat er tijdens de kerstdagen 3 keer zoveel meer dieren gegeten worden dan normaal? Dieren waarvan we vaak niet weten waar ze vandaan komen, laat staan hoe hun leven is geweest. Feestelijke Plofkippen en Plofkalkoenen, omlijst met veel lekkers moeten er dan in eens smakelijk uitzien. Met dit kerstpakket in de vorm van een regionaal duurzaam vleespakket kunt u een verschil maken. (H)eerlijk vlees, geportioneerd en vacuüm verpakt, diep gekoeld bij uw bedrijf bezorgd. Indien gewenst kunnen wij het ook tot aan de voordeur van uw medewerkers of relaties afleveren.

GroeneZakenDeal

Geef een duurzaam kerstpakket voor een duurzame relatie
Verras uw medewerkers met een duurzaam kerstpakket waarvan ze ook ná de feestdagen nog heerlijk kunnen genieten.

• Duurzaam rundvleespakket
• Duurzaam varkensvleespakket
• Duurzaam kippenvleespakket
• Een Vleesbox, met daarin een combinatie van 3
• De Vegabox voor u veganisten onder uw relaties
• Een eigen samenstelling? Bijvoorbeeld een Gourmetpakket? Aan u de keuze. Vleespakket cadeau bon, zodat uw medewerkers zelf kunnen bepalen of ze rund, varken of kip wensen te ontvangen.

Natuurlijk kunt u als bedrijf ook uw eigen Bedrijfskoe of Bedrijfsvarken reserveren, een leuke uitdaging om deze originele keuze uit te dragen via social media, wat wij natuurlijk graag ondersteunen.

Vindt u het leuk om hierover eens met ons van gedachten te wisselen, neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar bellen kan natuurlijk ook altijd: T. 053-4367112.