Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Een duurzaam SKOT overhemd met 10% EXTRA korting

SKOT-GZD 2018-1 SKOT-GZD 2018-2

Aangeboden door:

SKOT logo 2018
SKOT Fashion
SKOT-GZD 2018-3

Geldig tot:

1 februari 2019

Introductie

SKOT maakt de mooiste overhemden voor mannen. Hoogwaardige kwaliteit stoffen en zorgvuldig gemaakt door échte vakmensen. SKOT overhemden hebben een geweldige slim fit pasvorm en zijn eerlijk gemaakt. 100% biologisch katoen en geproduceerd in fabrieken met hoge arbeidsstandaarden. Gemaakt om jarenlang van te kunnen genieten. Ook dat is duurzaam.

Maar dat is nog niet alles: SKOT is ook transparant over de prijzen. De overhemden worden online verkocht, niet via de traditionele Retail. Hiermee worden onnodige schakels uit de keten geknipt die kostenverhogend werken. De besparingen worden in het product en een scherpe prijs gestopt. Je krijgt simpelweg meer overhemd voor je geld!

SKOT is vernieuwend en gaat tegen de modewetten in. Inmiddels weet iedereen dat de kledingindustrie enorm vervuilend is. Het is een complexe wereld, waar veel handen aan een kledingstuk werken. Maar SKOT laat zien dat het wél kan. Betaalbare, mooie en eerlijk gemaakte overhemden. Met een SKOT maak je positieve impact en dat mag gezien worden!

GroeneZakenDeal

Heb je al kennis gemaakt met de overhemden collecties van SKOT? Er zijn 2 designs: het Serious model, perfect voor kantoor of een feest en het Fun model dat net iets vrijer in design en detaillering is. Alle Fun overhemden hebben de stijlvolle knoop van gerecyclede kokosnoot. Een subtiel statement om je overhemd te verduurzamen, en het ziet er prachtig uit.

Probeer nu een SKOT overhemd uit! Wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je eerste aankoop. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

En speciaal voor Groene Zaken hebben we een extra aanbieding! Vier van onze overhemden zijn nu met extra korting te verkrijgen. Ga je voor een Fun overhemd? De Blue Fun en de Flamingo Fun zijn nu verkrijgbaar met 10% extra korting! Ben je meer serieus aangelegd? Kies dan een Serious Mystic of een Serious Bubble, hier geldt ook 10% extra korting. Gebruik hiervoor de actiecode SKOT-GZ in de webshop. Kies nu voor impact en kwaliteit.

Klik op de link voor onze webshop: www.skotfashion.com/nl/shop