Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Duurzaam toerisme Spanje een groen alternatief

Refugiomarnes GroeneZakendeal1

Aangeboden door:

Refugiomarnes Logo GroeneZaken

Refugio Marnes

Geldig tot:

1 oktober 2017

Introductie

Agriturismo & Casa Rural ´Refugio Marnes´ een oase van rust aan de Costa Blanca.

Refugiomarnes GroeneZakendeal4

Op de 20 hectare grote Finca van Refugio Marnes´ bevinden zich drie oude gebouwen: de oude boerderij La Finca waar 3 heerlijke B&B kamers gehuisvest zijn. de B&B vleugel Los Establos met 3 B&B kamers die gelegen zijn in de voormalige stallen van de Finca en verderop op het erf liggen natuurhuisje La Ruina de Luxe Glamping tent La Jaima.

Ligging agriturismo Spanje Refugio Marnes

Refugio Marnes ligt in de provincie Alicante aan de Costa Blanca, 8 kilometer (15 autominuten) vanaf de hoofdweg van Benissa naar Calpe (de N332) en ongeveer 55 autominuten vanaf Alicante, de op twee na grootste stad van Spanje Valencia ligt in tegenover gestelde richting op iets meer dan 1 uur rijden. De dichtst bij gelegen stranden liggen op 30 autominuten afstand. De ‘Sierra de Bernia’ is een kleine bergketen die zich landinwaarts uitstrekt tot 20 km in het binnenland van de Costa Blanca. Deze omgeving is niet aangetast door massatoerisme en de omgeving van agriturismo Spanje Refugio Marnes is op dit moment al grotendeels beschermd gebied.

GroeneZakenDeal

Duurzaam toerisme Spanje een groen alternatief

Individueel toerisme is ons werk en onze passie. Refugio Marnes is nu 15 jaar oud en een volwassen kleine toeristische bestemming met echt een heel eigen gezicht en geluid. Behalve hospitality is gaandeweg is ook onze groene energie voorziening onze passie geworden. Wij willen hier aan onze gasten laten zien dat de zon ECHT genoeg energie levert voor een comfortabele levensstijl. Er zijn geen excuses meer het kan gewoon en wordt steeds betaalbaarder.

Hier bij Refugio Marnes bieden we 3 verschillende wandelarrangementen aan;

Klik op het arrangement van je voorkeur en lees alles over de mogelijkheden en prijzen;

Wandelvakantie Spanje ´laag intensief´
Wandelvakantie Spanje´intensief´
Wandelvakantie Spanje ´hoog intensief´

Boek nu een wandelweek bij Refugio Marnes en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.