Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Dalalou voor duurzame kraam- en cadeaupakketten

Groene Zakendeal Dalalou 1 Groene Zakendeal Dalalou 2
Foto @poppytopumpkin

Aangeboden door:

img logo dalalou natuurlijk
Dalalou Natuurlijk
Groene Zakendeal Dalalou 3
Foto @poppytopumpkin

Geldig tot:

1 oktober 2019

Introductie

Een zwangere of net bevallen collega? Nu 10% op een duurzaam én hartverwarmend cadeaupakket van Dalalou voor leden van Groene Zaken!

Dalalou biedt naast natuurlijke kraampakketten (duurzaam én liefdevol alternatief op de ongezellige pakketten van de verzekering) ook natuurlijke cadeaupakketten voor zwangeren en kersverse moeders. Dus op zoek naar een duurzaam cadeau voor je zwangere collega of een kersverse moeder? Met deze ultieme verwenpakketten maak je haar écht blij!

De pakketten van Dalalou zijn gevuld met producten van natuurlijke oorsprong, chloorvrij, biologisch afbreekbaar en geproduceerd op een voor een mens, dier en aarde zo vriendelijk mogelijke manier. Dus daar waar mogelijk 100% biologisch, ecologisch, fairtrade en gifvrij. De beste kwaliteit dus voor moeder en baby en tegelijkertijd wordt er een zó klein mogelijke voetafdruk achtergelaten. Bovendien zijn ze een cadeautje om uit te pakken!

GroeneZakenDeal

Cadeaupakket Zwanger

Dit pakket is het ultieme verwen cadeaupakket voor de zwangere vrouw, met allemaal natuurlijke producten om de moeder in spe, de baby én het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Het pakket zit boordevol prachtige natuurlijke producten, die heerlijk zijn tijdens de zwangerschap en je voorbereiden op een prachtige geboorte, zoals pure magnesiumvlokken, biologische mamaverwenolie, een maansteen-hanger en een voedende theemix speciaal voor de zwangerschap. Allemaal liefdevol verpakt in een duurzaam doosje!

Cadeaupakket Kraamtijd

Het ultieme verwen-cadeaupakket (kraamcadeau) voor de net bevallen vrouw en haar baby. Ook partner kan meegenieten! Boordevol natuurlijke producten die je écht wilt krijgen in je kraamtijd, zoals een biologische baby-massageolie, een wolzijden strikmutsje, wasbare zoogcompressen van merinowol, zuivere borstvoedingsthee en een selenieten hart! Ook liefdevol verpakt in een duurzaam doosje!

Ontvang hier de code voor 10% korting!

Meerdere pakketten per jaar afnemen? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.