Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Duurzame kunst is een statement on the wall

Aangeboden door:


WRKPLTS voor Kunst,

Educatie en Creatie

Geldig tot:

2 juni 2016

Introductie

Mijn werk bestaat uit assemblages van verschillende (toevallige) materialen. Ik maak gebruik van 100% duurzame verf op basis van lijnolie.

Mijn werk gaat nergens over, het bestaat gewoon.
Ik wil daarmee zeggen dat het materiaal het verhaal verteld en dat ik daar verder niet zo veel aan toe voeg. Wel blijkt het werk door het vaak ruwe karakter van het materiaal voortdurend te verassen. Je ziet heel vaak weer nieuwe dingetjes. Naast mijn werk geef ik workshops op basisscholen en ook daar werk ik met toevallig materiaal. Ik probeer hiermee de leerlingen met hun eigen fantasie en creativiteit hun gang te laten gaan. Dit lukt wonderbaarlijk altijd.

Met mijn werk wil ik mensen overtuigen dat ze zorgvuldiger met de wereld moeten omgaan. Daarom daag ik (duurzame) ondernemers uit om werk van mij te kopen als zijnde een Statement on the wall. Ik werk aan huis. Maak weinig gebruik van elektrische gereedschap. Maak uitsluitend gebruik van bestaand materiaal. Drijf, sloop- en pallethout vormt de basis. Sinds kort gebruik ik ook een meer milieuvriendelijke lijm.

GroeneZakenDeal

Als u via GroenZaken een kunstwerk van mij koopt gaat daarvan 20% naar de stichting ATD Vierde Wereld.

Deze organisatie zet zich in voor de allerarmste waar ook ter wereld.
U winst? 2 x een bijdrage aan een betere wereld.