Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Duurzame laptoptas van hergebruikt rubber

Aangeboden door:

Ecowings Logo
Ecowings

Geldig tot:

1 mei 2017

Introductie

Ecowings maakt stoere laptoptassen van hergebruikt rubber. De tassen zijn professioneel, sterk, ambachtelijk en handgemaakt. Een duurzaam alternatief voor iedere professional met een laptop.

Het hergebruikte rubber maakt elke laptoptas uniek. De wegdek omstandigheden die zich laten zien in het rubber, geven iedere tas een eigen uiterlijk. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens wordt meerwaarde gecreƫerd. De afvalberg wordt verkleind door het rubber uit de vuilnis stroom van India te halen.

Een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers produceert samen de Ecowings tassen in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De Ecowings laptoptas is volledig handgemaakt. De makers staan achter het behoud van natuur en houden van een mooi ontwerp. Ecowings biedt werkgelegenheid en opleiding aan een team van 20 lokale ambachtslieden. Goede arbeidsomstandigheden en een eerlijk salaris zijn daarbij vanzelfsprekend.

Het productportfolio bestaat uit laptoptassen, rugzakken, tablethoezen en accessoires. Het ontwerp is stevig, onverwoestbaar en duurzaam. De laptoptas is van alle gemakken voorzien, met de nodige vakken aan binnen- en buitenkant voor agenda, mobiele telefoon en waterfles. De laptoptas is van hoge kwaliteit en waterafstotend. Hierdoor is deze laptoptas, net zoals de rubber banden, bestand tegen alle seizoenen.

GroeneZakenDeal

Ecowings wil met werkgevers een samenwerking aangaan om de toekomst van een duurzame en circulaire economie te gaan vormgeven. Wil je ook aan medewerkers een duurzaam alternatief bieden wanneer zij de keuze voor een laptoptas maken? Neem dan contact op.

Elke laptoptas kan voorzien worden van een kleur rits die aansluit bij het bedrijf en met het bedrijfslogo gestanst in het rubber. Maar Ecowings biedt bedrijven nog meer mogelijkheden om de tassen aan te passen naar eigen voorkeuren.

Bestel nu een laptoptas of accessoire via ecowingsshop.nl en vul tijdens het afrekenen de code GROEN in voor 15% korting.