Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Ecolinde biedt 10 gratis overnachtingen aan

Ecolinde computer

Aangeboden door:

logo natuurmatrassen

Natuurmatrassen

Geldig tot:

31 juli 2017

Introductie

Ben jij nog moe als je ’s morgens uit bed stapt?
Weet jij nog hoe het voelt om ’s morgens goed uitgeslapen te zijn?

Een goed en (h)eerlijk bed is belangrijker dan je denkt. Als je een nacht goed geslapen hebt en heerlijk uitgerust wakker wordt heb je energie genoeg voor alle belangrijke dingen van de dag. Dat wil ik graag voor iedereen mogelijk maken.

Het is mijn missie om een mens, dier en milieu vriendelijk bed op de markt te brengen waar iedereen lekker in slaapt. In 1985 startte ik een beddenbedrijf en schreef de krant over mijn toen nog ongewone idealen. Ik heb nu nog steeds dezelfde idealen. Ik verkoop een collectie matrassen die gemaakt is van de mooiste biologische materialen. Onder andere van biologisch katoen en wol en 100% natuurlatex. Als je slaapt in een biologisch bed dan ben je al 33% van je tijd duurzaam bezig!

Ik heb een website en daar vind je 7 verschillende matrassen overzichtelijk ingedeeld in 3 groepen. Er is voor iedereen een geschikt matras en ik kan je advies geven.
Ik gun iedereen een gezonde nachtrust.

GroeneZakenDeal

Wil jij ervaren hoe het voelt om lekker te slapen en  uitgeslapen wakker te worden? Kom dan gratis logeren! Ik geef 10 overnachtingen weg in mijn luxe bed & breakfast www.ecolinde.nl

Je kan dan verschillende matrassen uitproberen en mij alles over gezond slapen vragen. Ook kan je komen kijken in mijn werkplaats waar ik zelf biologisch katoenen dekbedden en kussens maak.

Je bent van harte welkom. Boeken kan via deze link www.natuurmatrassen.nl/contact_formulier

Heb je geen tijd om te komen logeren? Bel me gerust voor advies, dat is ook gratis en vrijblijvend. Of kijk op www.natuurmatrassen.nl/matrassen