Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Ecowings - Stoere rugzak van autoband

Ecowings Groene Zakendeal 2018 1 Ecowings Groene Zakendeal 2018 2

Aangeboden door:

logo Ecowings 2018
Ecowings
Ecowings Groene Zakendeal 2018 3

Geldig tot:

1 januari 2019

Introductie

Ecowings maakt stoere, handgemaakte kwaliteitstassen van autoband. Ecowings wil in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.

Het bedrijf is 2011 ontstaan in India, onder leiding van Kapil Sharma, Indiase designer met een passie voor natuur en innovatie. Een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers produceert samen de Ecowings producten in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De producten zijn volledig handgemaakt. Ecowings biedt werkgelegenheid en opleiding aan een team van 20 lokale ambachtslieden. Zij hebben als ambitie om de economisch zwakkeren van de lokale plattelandsbevolking rondom Indore werkgelegenheid te bieden, hun vaardigheden te helpen ontwikkelen en hun bewustwording van het belang van milieuvriendelijk produceren te vergroten.

GroeneZakenDeal

De basiscollectie van Ecowings bestaat uit diverse laptoptassen, rugzakken en accessoires. De tassen zijn voorzien van een kussenvoering om een laptop te beschermen, ze zijn waterafstotend en heel sterk. De kleurige ritsen geven de tas een mooi accent. Onlangs is een nieuwe rugzak geïntroduceerd: de Rozer Pack. Ecowings laat daarmee weer zien dat duurzaamheid en design prima samengaan. Een duurzaam alternatief voor iedere student of professional met een laptop.

Meer informatie kun je vinden op de website www.ecowings.nl. Winkeliers en webshophouders kunnen de catalogus opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kun je contact opnemen als je als bedrijf geïnteresseerd bent in maatwerk, eventueel met eigen branding.

In de webshop www.ecowingsshop.nl krijg je 15% korting met kortingscode GROEN. Geldig t/m 31 december 2018.