Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Een boompje met een boodschap

Geefeenboompje november2016 afbeelding1Geefeenboompje november2016 afbeelding2

Aangeboden door:

img Logo-1
GeefeenBoompje.nl
Geefeenboompje november2016 afbeelding3

Geldig tot:

1 februari 2017

Introductie

Origineel en Duurzaam geschenk
Bent u op zoek naar een origineel, symbolisch en duurzaam relatiegeschenk, dat bovendien bijdraagt aan een groenere wereld? Verras uw collega's en/of relaties dan eens met een boompje van GeefeenBoompje.nl

Daarmee geeft u:
Een jong boompje van +/- 60 cm, met kluit
Een trendy, milieuvriendelijke geschenkverpakking
Uitleg van de symboliek van het boompje
Een persoonlijke boodschap 50 cent aan het goede doel: Stichting Nature for Kids

* Wij leveren o.a.: berk, eik, beuk, zoete kers, appelboom, perenboom, magnolia, mini sinaasappelboom, laurierboom op stam kerstboom, hazelnootbooom, mini-olijfboompjes en ginkgo biloba.

 

GroeneZakenDeal

Een boompje met een boodschap
Een jong boompje is niet zomaar een relatiegeschenk, maar staat symbool voor de ontwikkeling en groei van het leven. Het boompje symboliseert uw boodschap aan relaties, medewerkers of klanten. Elk boomsoort heeft een eigen karakter en symboliek. Samen met u selecteren wij een boompje dat perfect aansluit bij uw bedrijf en/of boodschap.

Speciaal voor leden van het netwerk van GroeneZaken hebben wij een exclusieve actie. U ontvangt bij een bestelling bij GeefeenBoompje.nl een korting van Euro 2,50 per bestelling.

Vanwege de exclusieve aanbieding voor GroeneZaken moet u de kortingscode GROEN invullen om gebruik te maken van deze aanbieding. De korting wordt na het invullen berekend.

Voor meer informatie www.geefeenboompje.nl of bel ons 0228-751572