Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Hét meest duurzame uitje van Indusigns

Hét meest duurzame uitje van Indusigns3 

Aangeboden door:

Logo-1024x947

Indusigns
Hét meest duurzame uitje van Indusigns2 

Geldig tot:

1 februari 2018

Introductie

Als duurzaam bedrijf wil je uiteraard óók een duurzaam teamuitje voor je werknemers. Daarom willen wij, Gijs en Chiel van Indusigns uit Amsterdam, jullie informeren over onze unieke activiteit.

Bergen met afval, onderhandelen over prijzen, nadenken over het eindontwerp, brainstormen, schatzoeken, gezellig lunchen, klussen, nieuwe dingen leren en vooral samenwerken! Het hoort allemaal bij ons unieke en creatieve teamuitje. Misschien heb je op Discovery Channel wel eens gekeken naar ‘Scrapheap Challenge’, waarbij deelnemers van ‘afval’ nieuwe dingen moeten maken? Dit ligt in lijn met ons teamuitje.

  • Wij bieden het meest duurzame teamuitje van Amsterdam aan.
  • We brengen jullie naar een enorm inspirerende locatie om oude meuk te zoeken.
  • Iedereen wordt uitgedaagd om zijn/haar kennis in te zetten op weg naar het eindproduct!

GroeneZakenDeal

Op de locatie waar we naartoe gaan met z’n allen, zul je een oneindige berg van oude meuk aantreffen. Het is overweldigend om al deze oude items op één grote berg te zien liggen. Van oude moersleutels tot fietszadels, van autobanden tot olievaten, van roestig staal tot oude elektronica. Je vindt het allemaal op deze locatie! Na een uurtje schatzoeken gaan we de balans opmaken en rijden we terug naar onze werkplaats in Amsterdam! Daar gaan we beginnen met ontwerpen en maken van robots en iedereen wordt uitgedaagd om zijn of haar skills in te zetten!

Omdat iedereen wordt uitgedaagd om alle kennis in te zetten op het gebied van klussen en designen, zal iedereen op enthousiaste wijze deelnemen tijdens deze actieve dag! Het leuke is dat er richting een eindproduct (robot) wordt gewerkt, die is ontstaan uit alle inspiratie van de teamleden en die vervolgens mee naar huis of kantoor genomen mag worden.

Zo blijft er altijd een tastbare herinnering over aan dit leuke, gezellige, creatieve, leerzame, originele en duurzame uitje.