Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Een duurzaam maatpak inclusief lunch

Actie-DutchSpirit-GroeneZaken5

Aangeboden door:

DutchSpirit
Dutch Spirit

Geldig tot:

1 april 2017

Introductie

Zin in een duurzaam maatpak, maar zie je op tegen het ‘gedoe’ van aanmeten en passen?
Niet nodig! DutchSpirit, koploper op het gebied van duurzame maatpakken en colberts, bewijst dat het anders kan. Wij zorgen voor een relaxte aanmeetsessie met koffie of een lekker glas duurzame wijn, en bij de volgende aankopen zijn je maten bij ons bekend. Eén keer meten is vijf jaar weten! En sinds kort is DutchSpirit altijd in de buurt, met onze maandelijkse aanwezigheid op schitterende locaties in Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Alles over de nieuwe locaties lees je hier

Daarom DutchSpirit
Eerlijke productie, faire prijzen, geen kinderarbeid, CO2-compensatie, ecologische wolsoorten, dat zijn de uitgangspunten waar DutchSpirit voor staat. Bovendien ondernemen we volgens de principes van de circulaire economie: met het heffen van statiegeld en ons leaseconcept komen alle pakken en colberts bij ons retour, zodat wij ze verantwoord kunnen hergebruiken of recyclen. Je stelt je maatpak of colbert geheel naar eigen wens samen – van stof, kleur, knopen tot revers. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens in de voering krijg je er als kenmerkend statement bij. Ga jij voor een hippe Italian fit of kies je voor klassiek?

GroeneZakenDeal

Meten is (w)eten – speciale eindejaarsaanbieding
Maak je voor 1 maart 2017 een afspraak voor het aanmeten van een DutchSpirit-maatpak dan ontvang je een lunchbon voor twee personen cadeau.

Of je ons nu bezoekt in Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam. Zo maak je van je aanmeetsessie meteen een gezellig dagje uit. Zien we je gauw op een van onze locaties?

PS: een afspraak maak je eenvoudig en snel telefonisch, via mail of whatsapp: 06-53 53 30 53. Profiteer van onze meet-en-eet-aanbieding dan plannen we een duurzame date! www.dutchspirit.com of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.