Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Geef uw team en uzelf een gezonde boost

Aangeboden door:

Versapers Logo
Versapers

Geldig tot:

1 oktober 2018

Introductie

Versapers is een Nederlands merk gespecialiseerd in slowjuicers. Met een slow juicer maak je zelf vers sap van groente en fruit. Doordat het sap rustig geperst wordt, blijven vitaminen en mineralen intact. Ook komt er nauwelijks extra zuurstof bij wat je sap langer houdbaar maakt. Dit maakt de slowjuicer uitermate geschikt voor een sapkuur.

Versapers wil gezond leven aantrekkelijk maken. Al vijf jaar leveren we de meest gewaardeerde slowjuicer van Nederland in diverse modellen. Wij staan voor service, inspiratie en een scherpe prijs/kwaliteit. Versapers is een degelijke sappers die jarenlang plezier geeft.

GroeneZakenDeal

Een gezond bedrijf profiteert van bewust gezonde werknemers. Houd jezelf en je collega’s gezond door regelmatig verse groeten en fruitsappen te drinken. De eenvoudige producten van Versapers maken gezonde sapjes aantrekkelijk en leuk. Menig persoon die voor het eerst de verse zelfgemaakte recepten uit de Versapers proeft krijgt een glimlacht op zijn/haar gezicht. Dat is lekker! 

Versapers is als gespecialiseerde producent van slowjuicers en vacuümblenders het eerste Nederlandse bedrijf dat deze producten op de markt bracht. Wij weten alles van slowjuicers en vacuümblenders en hoe je deze producten optimaal kunt gebruiken.

Behaal je eerste winst vandaag nog door met deze deal ruim 100,- euro te besparen op een Versapers of 150,- op een Vacublend. Een Versapers is er al vanaf 239,- euro. Met deze aanbieding is dat dus slechts 139,- euro. De Vacublend kost met deze aanbieding nog maar 249,- i.p.v. 399,-

Gebruik de code 100VSP12 bij je bestelling op https://versapers.nl/slowjuicers.html

of code 150VCB18 op https://versapers.nl/blenders.html