Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gratis bamboe reclamebordje voor bedrijfsfiets en 5% korting

EerlijkeKansen3EerlijkeKansen2

Aangeboden door:


Eerlijke Kansen
EerlijkeKansen6

Geldig tot:

20 januari 2016

Introductie

Reclame moet opvallen. Natuurlijk wilt u dit duurzaam doen en dat doet u het beste met een reclamefiets van bamboe! Ze vallen van nature op en met het reclamebordje promoten ze uw bedrijf waar u of uw werknemer ook is!

Veel organisaties gingen u voor. Voorbeelden zijn: o.a. Hivos, Groen Links, Nudge, IBM en SNS Bank. Deze bedrijven zetten de bamboe fietsen in als reclamefiets, als bedrijfsfiets voor hun werknemers of gebruiken ze als hoofdprijs voor hun interne duurzaamheidswedstrijd. Hiermee dragen de bamboe fietsen dagelijks bij aan hun duurzame imago en bedrijfsdoelstellingen.

De stoere bamboe fietsen van www.bamboefietsen.nl zijn allemaal volledig handgemaakt, van echt bamboe. Iedere fiets zorgt voor werkgelegenheid in Afrika, een opleiding voor een kind én voor duurzame exposure voor uw bedrijf! De fietsen zijn verkrijgbaar in zowel dames- als herenmodel en optioneel te voorzien van versnellingen. 

De vanaf prijs is €1099, en met de Groenezaken deal profiteert u van een gratis bamboe reclamebordje met uw bedrijfsnaam of -website en eenmalig met 5% korting.

Lease is ook mogelijk! De fietsen zijn stevig, weerbestendig, voorzien van A-kwaliteit onderdelen zoals antilek banden, een AXA slot, RVS velgen met Shimano naven en RVS bevestigingsmaterialen.

Social enterprise EerlijkeKansen is opgericht vanuit de overtuiging dat eerlijke handel in kwaliteitsproducten die gemaakt worden in Afrika beter werkt dan de best bedoelde ontwikkelingshulp. Door deze fietsen in te zetten voor uw bedrijf helpt u dus niet alleen uzelf en uw business, maar ook mensen met een minder goede uitgangspositie.

GroeneZakenDeal

Bestel vandaag nog uw bamboe reclamefiets, meld daarbij dat het gaat om een Groene Zaken Deal, en profiteer van een GRATIS reclamebordje + 5% korting.
De fietsen worden gratis afgeleverd inclusief 2 jaar garantie en een gratis eerste servicebeurt.

Maak ook op een duurzame, gezonde en sympathieke wijze reclame voor uw bedrijf of merk met onze fietsen en bestel nu!

Ook iets voor u? Bestel dan uw eigen bamboe fiets!