Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gratis Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan van T&G

Aangeboden door:


TenG Terrein en

Groenvoorziening b.v.

Geldig tot:

18 februari 2016

Introductie

Een optimale inrichting van uw buitenruimte draagt bij aan een gezonde en veilige omgeving. Natuurlijke materialen en nieuwe technieken reduceren CO2 en geluid, verminderen fijn- en kwartsstof en beschermen u tegen wind, regen en zon.

Maar werkzaamheden aan uw buitenruimte zijn zaken waar u zich liever niet teveel zorgen over maakt. Kies daarom voor optimaal gemak en breng alle onderhoudscontracten bij T&G. Zo hoeft u niet meer voor elke service een apart contract af te sluiten en beschikt u over één verantwoordelijke voor uw gehele terrein.

Bij T&G werken mensen met een buitengewone missie. Wij zijn gezond gedreven om de volledige zorg voor uw buitenruimte uit handen te nemen; van advies naar inrichting en via realisatie naar beheer en onderhoud. Dit doen wij al sinds 1974 door heel het land en voor opdrachtgevers als zorg- en onderwijsinstellingen, bedrijven, gemeenten en (landschaps)architecten. We vinden het belangrijk dat u uw buitenruimte zo zorgeloos mogelijk aan ons kan toevertrouwen. Daarom krijgt u één persoonlijk aanspreekpunt die actief mee- en vooruitdenkt. Zo kunt u rekenen op een fijne samenwerking met een betrouwbare partner.

Zet de stap naar een toekomstbestendige buitenruimte en profiteer van onze unieke aanbieding. Bekijk hier de actie of neem contact op met onze adviseurs.

GroeneZakenDeal

Ervaar hoe zorgeloos uw terreinonderhoud kan zijn. Speciaal voor u hebben we een unieke actie met gratis nulmeting en duurzaam meerjaren onderhoudsplan. Zo kan u onze kwaliteit zelf ervaren, zonder dat u ergens aan vast zit.

Vraag de kosteloze nulmeting vandaag nog aan. Bekijk hier de aanbieding.