Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Gratis duurzaam ondernemen scan (op=op)

Aangeboden door:

NDI 2018 deallogo

ND Instituut

Geldig tot:

Niet geldig

Introductie

Tijdens het MVO Nieuwjaarsevent op 18 januari 2018 introduceerde het Nationaal Duurzaamheid Instituut het internationale Global Sustainable Enterprise System.

Internationale erkenning

Met de lancering van het Global Sustainable Enterprise System wordt duurzaam ondernemen (inter)nationaal tastbaar en meetbaar gemaakt. Alle deelnemers van het GSE system worden opgenomen met ranking in de internationale database om duurzaamheid internationaal meetbaar en erkenbaar te maken middels 1 standaard gemeten met 1 systeem; het Global Sustainable Enterprise System.

Over het NDI

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut is een kennisinstituut op het gebied van duurzaam, maatschappelijk verantwoord en circulair ondernemen.

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut verbindt bedrijven en overheden met elkaar om awareness en kennis over duurzaamheid te delen en duurzaam ondernemen te stimuleren. Het NDI levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties en het ondernemersklimaat.

Zij doet dit i.s.m. internationale organisaties zoals Control Union die audits uitvoert voor keurmerken wereldwijd en Nevi Dé vereniging voor inkoopprofessionals.

GroeneZakenDeal

Nieuwsgierig welke score uw bedrijf haalt op dit op heldere systeem? Ter introductie biedt het NDI een gratis scan aan voor 50 ondernemingen (waarde € 280).

De scan geeft u een indicatie waar u staat in uw streven naar duurzaam ondernemen gemeten naar internationale erkende normen. Wees er snel bij want op=op.

Click hieronder om uw bedrijf aan te melden en vermeld daarbij de code: Groene Zaken 012018